כאבים וחולשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים וחולשה
    רבקה
    07/04/2011

שלום רב,

אני בת 35, סובלת כחודש מחולשה נוראית בגוף שמלווה בהתקפי חולשה עד כדי עלפון- ראש ורגליים כבדות ואי אפשר לעמוד.. ההתאוששות לוקחת לי מספר שעות. בנוסף גם סחרחורות כשבמהלך החודש חוויתי התקף שבו כל הפרקים כאבו.. כתפיים כפות ידיים נפוחות וברכיים ולא יכולתי לכופף את אצבעותיי משום שזה היה כרוך בכאב וגם לא להרים את ידיי. מאז יש לי כאבים "שקטים" בייחוד בכפות הידיים יחד עם חולשה כללית והתקפי חולשה. בא.ק.ג יצא שיש לי צניחות של 0.8 , הגעתי למיון וגם שם אותה תוצאה. בעבר הא.ק.ג היה תקין..בדיקת ההולטר יצאה תקינה ואני ממתינה לתוצאה של האקו משום שהתלוננתי גם על צרבות.
    כיום עדיין עם כאבים בייחוד במפרקי כפות ידיי שנפוחות ובכתפיים עם תחושת קשיון באצבעות.
    בבדיקות:
    רמה crf 9.9
    ds\dna\anti rnp\anti sm\anti ro\ anti la\ ana -שליליים
    rf תקין
    עלייה ב pep serum- alpha1\ alpha2\ beta2\ gama
    ירדתי במשקל, חוסר תאבון, יובש בפה, חוסר ריכוז וחוסר בb12
    האם ניתן בינתיים להשתמש בקרם טבעי להקלת הכאבים?
    אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים וחולשה

הוספת תגובה

• דבר נוסף..

רבקה
    07/04/2011

לעיתים הרדמות יד ימין עם נפיחות בפנים כף היד והרגשת נימול. בבדיקה נקבע כי יש לחץ על העצב. עליי לחזור לאורטופד .
    תודה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים וחולשה - תגובה

ד''ר מרב לידר
    10/05/2011

התיאור הרב מערכתי שלך מחייב בדיקה גופנית לפני שניתן לתת המלצות לגבי כיוונים אפשריים.
    כדאי להמשיך הבירור דרך רופא המשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו