התייעצות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות...
    נעמה
    28/04/2011

שלום,
    אני בת 26, בריאה, עובדת היי טק- מול המחשב כל שעות היום.
    לאחר פעולה מאמצת עם המקלדת החלו לי כאבים באצבעות ובשורש כף היד. המצב נמשך כל קרוב לשנה כאשר בפעולה מאומצת יותר הכאבים לעיתים נעו למפרק ולעיתים רחוקות עד לכתף.
    בדיקות דם, EMG, רנטגן ואפילו מיפוי עצמות תקינות. כמו כן אין חשש לפיברואמיאליגיה
    ראומטולוג שהייתי אצלו קבע שיש לי over use syndrom ואכן, לאחר מנוחה ממושכת הכאבים חלפו והם חוזרים שוב רק לאחר פעולה מאומצת. (עזבתי את העבודה כך שרב הזמן האצבעות במנוחה יחסית)
    רופא אחר (כירורג כף יד) שהייתי אצלו קבע שלא יכול להיות שהבעיה היא over use מאחר ומיפוי העצמות היה תקין.
    רציתי לשאול את דעתכם. זו האבחנה היחידה שיש לי והיא הכי מתאימה למצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות...

הוספת תגובה

• פרט קטן חשוב...

נעמה
    05/05/2011

את המיפוי עצמות עשיתי לאחר כמה חודשי מנוחה,
    אין לי כאבים אם אני לא עושה פעולה מאומצת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרט קטן חשוב... - תגובה

ד''ר מרב לידר
    10/05/2011

מחזק אבחנה של שימוש יתר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות... - תגובה

ד''ר מרב לידר
    10/05/2011

אכן נשמע כבעיה של שימוש יתר. פעמים רבות הכאב נובע מבעיה גידית ולא תמיד יהיה לכך ביטוי במיפוי עצמות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו