פיברומיאלגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיברומיאלגיה
    דורית
    18/05/2011

שלום רב,
    אני בת 57, מאובחנת כ-7 שנים בפיברומיאלגיה, אך עד האיבחון התרוצצתי שנים אצל רופאים שונים, ובדיקות רבות. לאחר האבחנה קבלתי כדורים שונים, עם העלאת מינונים, אלטרולט, ג'ילקס, טרמדקס, סימבלטה, שעזרו במעט מאד מאד, וגרמו לתופעות לואי בחילות, כאבי ראש קשים, טשטוש, חולשה כללית, ואני מדברת לאורך זמן.....חודשים ארוכים. הסימבלטה אף גרמה לי לשכחה, פגיעה בזיכרון, ואחרי שהפסקתי זה הסתדר....
    כמו כן עברתי 12 סדרות של הידרותרפיה ואני עכשו לפני סדרה נוספת של 12 טיפולים שאושרו לי ע"י קופ"ח כללית. אני עדיין עם כאבים מציקים מאד, כל הזמן, ללא הפוגה. כרגע אני ללא כדורים כבר כשנה וחצי לאור מה שהבהרתי. אני מיואשת מהכאבים, ונמצאת בטיפול פסיכולוגי, אחת לשבוע, בגלל הסטרס הגדול שלי. מה עוד אני יכולה לעשות כדי להקל על הכאבים. הציעו לי ליריקה ואושר לי ע"י הקופה, אך אני לא מעזה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיברומיאלגיה

הוספת תגובה

• פיברומיאלגיה - תגובה

ד''ר מרב לידר
    23/06/2011

לפי הפירוט קיבלת את כל הטיפולים התרופתיים והמשלימים המקובלים. הצעתי היא לדבוק ברופא מטפל אחד, ולשלב טיפול תרופתי עם פעילות ארובית סדירה (לא לותר בשום מחיר) ותמיכה פסיכולוגית. רק התמדה ונחישות תאפשר שיפור משמעותי בהרגשתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דורית
    23/06/2011

המון תודה על התשובה והתמיכה, כרגע אני בטיפולי הידרותרפיה ורפלקסולוגיה, די עוזר... כנראה שאשלב בקרוב את הליריקה שכבר אישרו לי. ושוב ת ו ד ה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו