מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שברי מאמץדנה15/11/2011
היי,
אני רוקדת באופן קבוע פעם בשבוע. בזמן האחרון עקב כאבים הלכתי להיבדק וראו שיש לי שברי מאמץ. המליצו לי על פיזיותרפיה, אותה ביצעתי באדיקות כארבעה חודשים אבל באמת שלא חל שום שיפור... רציתי לדעת האם יש סיכוי שהידרותרפיה תעזור. זה מאד קריטי עבורי כי אני רוצה להמשיך לרקוד. במהלך הזמן שעשיתי את הפיזיותרפיה צמצתי את הריקודים כמעט לאפס כדי לא לפגוע בטיפול ועדיין לא עזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שברי מאמץ - תגובה
אילנה לם16/11/2011דנה שלום!
המים בהחלט יכולים לעזור ולהקל על כאבים , נראה לי שצריך כנראה זמן עד שהשברים יתאחו , יש לגוף קצב משלו להתגבר על פגיעות טראומות ותאונות עדיף לא להאיץ , בהחלט כדאי לנסות את הפעילות המים וטיפולי הידרותרפיה ולקחת בחשבון את תהליך השיקום, ואת צריכה מאוד להיזהר כשאת חוזרת לרקוד , כי המקום שנפגע פעם אחת יכול להיות פגיע ורגיש לפגיעות בעתיד .
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשברי מאמץ - תגובה - תגובה
מושי חרוש17/11/2011הי דנה,רציתי להוסיף שמים בהחלט יכולים לעזור,התעמלות במים וג הודרו.בנוסף ברפואת ספורט בוינגייט יש להם מכשיר שעוזר לריפוי שבר מאמץ. אם את רוצה לשאול בקשר לזה, הטלפון שלהפ 09-8638400.תרגישי טוב מושי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)