מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הידרותרפיהלירי28/04/2013
שלום.
אני לאחר מספר חודשים של פציעת ספורט במפשעה עם הקרנה לבטן , לרגליים ולשרירי המקרביים.
האם הידרותרפייה עשויה לסייע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרותרפיה - תגובה
אילנה לם07/05/2013הידרותרפיה בהחלט יכולה לעזור , אבל כדאי לקבל אישור מהרופא לפני שאת מחליטה
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן מושי?
רוביק09/05/2013אילנה שלום,
היכן מושי? מאז 24 באפריל אין תשובות ממנה. מה קרה? אשמח לקבל תשובה
. כל טוב. אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן מושי? - תגובה
אילנה לם10/05/2013אלי שלום
אני מאמינה שהיא תגיב בהקדם , יתכן שהיא פספסה את הפוסט שלך בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב...
רוביק29/05/2013ושוב, היכן מושי? מדוע אינה עונה? מה לעשות? מה לחשוב? מה להרגיש? א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב... - תגובה
אילנה לם05/06/2013מצטערת בשם מושי שהיא לא עונה , נראה לי שהיא קצת עמוסה , אולי אוכל לעזור?
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברים סותרים - תגובה
אילנה לם16/06/2013אלי שלום
לא הבנתי מה שאלתך לגבי הסתירות ?נסה להסביר לי ואנסה לעזור
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב... - תגובה
מושי חרוש19/06/2013אלי יקר!
סליחה על האיחור בתגובה שלי! אני פה, היתי בכנסים בחול, ארגנתי כנס של עצמי... לא ראיתי בכלל את השאלה הזאת... סליחה
אני גם לא רואה את השאלה הראשונה... יש מצב לשחזר? אשמח לענות מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב... - תגובה
מושי חרוש19/06/2013שוב מקווה שאתה רואה שאני מנסה להגיב! מקווה שתחזור על השאלה!!! תודה מושי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן מושי? - תגובה
מושי חרוש19/06/2013אני מקוה אלי שראית מה כתבתי בכל אופן אשמח שתכתוב שוב!
ושוב התנצלות על חוסר תגובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמים וצפיפות עצם
אלי21/06/2013בוקר טוב מושי,
ב-21.4 כתבת: "מים משפיעים על צפיפות העצם".
ב-24.4 כתבת טענה הפוכה: "לאוסטיאופורוזיס שחייה איננה רלוונטית".
מאחר ששחייה נעשית במים, ומאחר שאוסטיאופורוזיס היא צפיפות עצם נמוכה, יש סתירה ברורה בין שתי הטענות הללו, כי אם מים משפיעים על צפיפות העצם, הרי ששחייה רלוונטית לאוסטיאופורוזיס. האם אני טועה?
שבת שלום.
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן מושי? - תגובה
מושי חרוש23/06/2013רחל אני שוב פה אשמח לענות! לא הבנתי עד עכשיו את השאלה!!
תודה מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידרותרפיה - תגובה
אילנה לם05/06/2013הידרותרפיה מסייעת להרבה מגבלות גופניות, אני מציעה שתבדקי עם הרופא קודם אם יש מגבלות של כניסה למים וכמובן צריך לשמוע קצת יותר פרטים כדי לדעת איך מומלץ לטפל
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידרותרפיה - תגובה
מושי חרוש19/06/2013ברור שכן! תבדקי היכן קרוב לביתך יש טיפול כזה!
בהצלחה
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידרותרפיה - תגובה
מושי חרוש23/06/2013הי גלית
נראה לי שכבר הגבתי בכל אופן! הכן הידרו יכול לעזור! את צריכה לבדוק היכן קרוב אליך ניתנים שרותים אלו!
תרגישי טוב!
מושי חרוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)