הידרותרפיה וכאב גב תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הידרותרפיה וכאב גב תחתון
    אדי
    14/10/2014

סובל מכאב גב תחתון חזק ורצוף מספר חודשים (אין לי בעיה של תנועות או כאב אחר). יש לי ממצאים של פריצת דיסק אחת + 2 בלט+ שינויים ניווניים. לטענת הרופאים לא משמעותי כדי להסביר את הכאבים החזקים. ניסיתי פיזיותרפיה, דיקור, שחיית גב (שוחה שנים), הזרקה אפידורלית ודבר לא עזר מלבד עיסוי רפואי עמוק שעוזר לחצי יום בלבד.
    האם הידרותרפיה יכולה לעזור לכאב וכיצד (אני אגב, לא שוחה בכלל חתירה גם משום שלא ניסיתי ונסיונות אחדים גרמו לי לעליית הכאב).

בתודה, אדי בן 70

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הידרותרפיה וכאב גב תחתון

הוספת תגובה

• הידרותרפיה וכאב גב תחתון - תגובה

מושי חרוש
    22/10/2014

שלום אדי,נשמע שעשית דברים נכונים עבורך, אני מאוד מאמינה בדיקור,וגם את זה ניסית! היתי רוצה להגיד שהגוף רוצה להיות בתנועה, לגרום לזרימה, שהשרירים יהיו גם חזקים וגם גמישים, באמת שקשה להציעה ,יחד עם זאת, כל אחד מגיב שונה לכל מיני סוגי פעילות. שני דברים שעולים לי שאולי יכולים לעזור
    1. פילאטיס במקום מקצועי!
    2. אולי הליכה במים ,כאשר המים מגיעים לך לגובה החזה. להתקדם בכל מיני צורות, קדימה ,אחורה ,הצידה, עם הפניות וכו!
    אם תרצה הדרכה נוספת אשמח לעזור
    מושי חרוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו