מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלבטות על הידרותרפיה אחרי שברעדן17/12/2017
עברתי ניתוח אחרי ששברתי את הקרסול. הרופא המליץ לי ללכת לטיפולי הידרותרפיה אבל הפיזיותרפסיט שלי אמר שבשלב הזה כבר אין טעם והייתי צריך להתחיל אותם מוקדם יותר. זה נכון? באמת אין טעם להתחיל עכשיו טיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרותרפיה לשבר בקרסול
עזרא שגיא17/12/2017שלום עדן,
טיפולי הידרותרפיה הנה הדרך הטבעית ביותר לטיפול לאחר ניתוחים אורתופדיים.
ולהיפרד ממשככי כאבים שאינם חופשיים מכל תופעות לוואי. יתר על כן, אשר הוכחו כדי להקל באופן משמעותי על תסמינים דלקתיים ושיפור טווחי תנועה.
שיקום לאחר ניתוח אורתופדי אינו מותרות אלא שלב קריטי בתהליך הריפוי המתמשך, שיכול לעשות את כל ההבדל בהצלחת תהליך הניתוחי וחזרה לחיים עצמאיים.
לפרטים נוספים ניתן לפנות אליי בייעוץ אישי...
בברכת הצלחה
עזרא שגיא
" נעים בהנאה "
טיפולי הידרותרפיה
לצרכים בריאותיים מיוחדים
שיקום אורתופדי ונוירולוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
מאמרים אחרונים
אורלי אורתופדיה, יוסי דביר - אורטוטיסט
| 06/05/2021
היועצים שלנו
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)