כאבי גב תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב תחתון
    ניצן
    03/02/2011

שלום,

אני סובלת מכאבים בגב התחתון בזמן האחרון. אני אוהבת לשחות אבל לא עשיתי את זה שנים, האם יש משהו שמתאים להפחתת הכאבים? כמה פעמים בשבוע מומלץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב תחתון

הוספת תגובה

• כאבי גב תחתון - תגובה

מושי חרוש
    03/02/2011

שלום ניצן, אפשר לשחות אבל בסגנון מותאם לא הסגנון הרגיל,זה תוכלי לקבל המלצה מאילנה שבוודאי תוכל להדריך אותך. בנוסף את יכולה להתאמן בהתעמלות במים ,מכיוון שניתן לתרגל עם משקל קטן על המפרקים. אם זה מעניין אותך תשאלי עוד ואשמח להדריך או לקשר למי שנמצאת קרוב לביתך. תרגישי טוב!עברתי ניתוח שאיבת דיסק! מבינה לליבך!!! בהצלחה!!
    מושי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב תחתון - תגובה

אילנה לם
    10/02/2011

ניצן שלום
    סליחה על העיכוב , אני בחופשה בחול ואנסה לענות בקצרה
    שחייה בהחלט מומלצת , רצוי לא סגנון חזה ממליצה על סגנון חתירה, גב חתירה וגב קלאסי , במידה ואינך יודעת לשחות את הסגנונות הנ'ל ממליצה לך לקחת הדרכה מקצועית כדי לוודא שא שוחה עם דגש על מנח גב וצוואר נכון במים ,
    ממליצה לשחות לפחות פעמים שלוש ,30-45 דקות
    תתחילי בהדרגה ולאט ,קחי בחשבון שבדרך כלל הכאבים מחמירים בתקופה הראשומה כשמתחילים פעילות גופנית חדשה ולוקח זמן עד שהגוף השרירים והמפרקים נכנסים לאיזון מחדש ולכן אל תיבהלי , ממליצה ליווי של מדריך מקצועי בתחילת התהליך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו