מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימוד שחייה לפעוטות והקשר לאמבטיותאוסנת05/02/2011
האם קיים קשר בין חוויית האמבטיות הראשונות של התינוק להסתגלות שלו למים בבריכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימוד שחייה לפעוטות והקשר לאמבטיות - תגובה
אילנה לם10/02/2011אוסנת הי
סליחה על העיכוב במענה , אני בחופשה בחול אני אנסה לענות בקצרה
יש קשר גם בין חווית האמבטיות הראשונות להסתגלות למים בבריכה , ילד שלא אוהב אמבטיות קרוב לווגאי שירגיש עוד יותר אי נוחות בבריכה גדולה , מדריך זר , מחברה חדשה של הורים ופעוטות ,כמובן שהוא צריך זמן להסתגל ועדיף שיסתגל וירגיש נוח באמבטיה , כמובן שיש עוד סיבות לאי נינוחות שלפעוט במים כמו :
יש יתינוקות שמרגע היוולדם מרגישים נפלא במים ויש כאלו שאינם ,אני מאמינה שחוויה לא נעימה ברחם או בלידה יכולה להשפיע גם ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
מאמרים אחרונים
אורלי אורתופדיה, יוסי דביר - אורטוטיסט
| 06/05/2021
היועצים שלנו
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)