שאלה לגבי עצם בפרק כף היד

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי עצם בפרק כף היד
    עידן
    17/07/2012

שלום,

אני בן 24 ולפני כשנה ביקרתי אצל רופא כך יד בגלל בעיה של כאב במפרק של יד ימין, לאחר צילום ואולטרה סאונד מצאו שיש לי גנגליון נסתר 6מ"מ.
    העניין הוא שבאותה היד הבעייתית, במפרק כף היד, איפה שיש את העצם, אצלי ביד זו יש בליטה בולטת יחסית וביד השנייה הבליטה רגילה.
    אם אני נוגע בבליטות עם האצבעות, ביד התקינה מרגישים את העצם ומרגישים כמה העור דק. ביד הבעייתית מרגישים את העצם אבל מרגישים בעיקר כמו שומן כזה מעל העצם, האם זה תקין ?
    צירפתי תמונה של הצילום כפות ידיים וצילום של הידיים שלי.
    תודה
    רועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי עצם בפרק כף היד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמונה נוספת

עידן
    17/07/2012

רועי היקר
    קשה מהתמונות להתרשם היכן בדיוק הבעיה. כמו כן אין זה רציני שאטפל בך דרך הרשת. לא ראיתי משהו שצריך להדאיג. אנא, כדי שתוכל לקבל יעוץ רציני, קבע תור לכירורג כף יד ואל תשכח להביא את כל הצילומים

בברכה

ד"ר דן הוט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה נוספת - תגובה

ד``ר דן הוט
    17/07/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד תמונה

עידן
    17/07/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי עצם בפרק כף היד - תגובה

ד``ר דן הוט
    17/07/2012

רועי היקר
    קשה מהתמונות להתרשם היכן בדיוק הבעיה. כמו כן אין זה רציני שאטפל בך דרך הרשת. לא ראיתי משהו שצריך להדאיג. אנא, כדי שתוכל לקבל יעוץ רציני, קבע תור לכירורג כף יד ואל תשכח להביא את כל הצילומים

בברכה

ד"ר דן הוט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו