מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דעות שונות בזמן קריטי ביותר.שברא08/10/2012
שלום רב, שבר בשורש כף היד ,ידי בגבס כבר קרב לשלושה שבועות ,התגלה לפני מספר ימים היתרחקות העצמות ברמה של 18מילימטר כמו שציין האורטופד שהייתי.אצלו כפעם אחת. הוא ציין במהרה שאני זקוק בדחיפות לניתוח. חאחר מספר ימים קיבלתי חוות דעה נוספת מצילום נוסף שעשיתי אצל אורטופד נוסף ,נאמר לי שזה גבולי ,מחר אפגש איתה. שאלתי היא, מה עושים במיקרה של כמה דעות שונות על אותו המצב ביד מכמה רופאים שונים? יש לציין שאני כן בכיוון של ניתוח וכמה שיותר מהר. אגב ד"ר ,יש סיכוי שאגיע גם אליך בתל השומר לטיפול. כמובן שקיצרתי בפרטים וכל העיניין הוא בטיפול מההתחלה. אנחנו בשלב קריטי של להחליט על מנתח מומחה. והנני חייב בניתוח בדחיפות. בימים הקרובים. תודה מראש. אני בן33 אם חשוב לציין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעות שונות בזמן קריטי ביותר.שבר - תגובה
ד``ר דן הוט10/10/2012הזמן לא משחק לטובתך, יש להחליט במהירות אם לנתח או לא, בשנים האחרונות אנחנו מנתחים יותר את השברים האלו, לדעתי יש לזה יתרון
אגב אני עובד באיכילוב
בברכה, ד"ר דן הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
א10/10/2012המון תודה על התשובה. המצב הסופי הוא שאני עושה ניתוח ביום בראשון בפרטי...חסוי... תודה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
ד``ר דן הוט11/10/2012בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)