crps

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• crps
    יעל
    12/11/2012

ד"ר שלום.
    אני בת 21 ובריאה בד"כ.
    לפני שנה וחצי עברתי תאונת דרכים ונפגעתי ביד ימין ובעקבות זה עברתי ניתוח שגם הכניסו לי פלטה וברגים.
    מאז אני סובלת מכאבי תופת ביד ימין בה בוצע הניתוח. חזרתי על כל הצילומים האפשריים בכדי לשלול תזוזה של הפלטה או שבר שפוספס...
    כעת לאחר אין ספור ביקורים ממושכים אצל הרופא המטפל בי עלתה השערה שאולי מדובר בתסמונת crps אבל לא בטוח.. הוא הפנה אותי לרופא המתמחה בכאב.
    שאלותי:
    *מה זה התסמונת הזאת ממה היא נובעת? אילו דרכים יש לטפל בה?
    *מה אפשר לעשות עד שאגיע לרופא כאב? (התור שלי רק בעוד 3 וחצי חודשים)
    *למה רופא כף יד המטפל בי לא יכול לטפל בזה ומעביר אותי הלאה לרופא כאב? הוא לא יודע מה זה הדבר הזה?
    *למה לקח לרופא כ"כ הרבה זמן לעלות על הבעיה? זו בעיה חריגה?
    תודה לך
    יעל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    crps

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• crps - תגובה

ד``ר דן הוט
    12/11/2012

המושג המכונה CRPS מורכבת ממגוון רחב של תופעות. יש הרבה תופעות שיכולות להקרא CRPS. כעקרון מדובר בתגובה מוגזמת וקשה לשליטה על המערכת העצבית כתוצאה אפילו מחבלה מינורית. רב הנסתר על הנגלה. יש המון חומר ברשת אם את מתעניינת.
    הטיפול בדרך כלל מורכב ומי שמתמחה בכך הם רופאי הכאב. הם מאוד עמוסים במערכת הציבורית.
    בינתיים אני מניח שכירורג כף יד יכול לתת מענה חלקי ואולי אף מלא לבעיה

בברכה

ד"ר דן הוט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו