חתך בעצב האולנרי

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• חתך בעצב האולנרי
    עדן הקון
    02/04/2013

לפני כחודש שטפתי כלים וקערת זכוכית נשברה על שורש כף ידי הימנית וחתכה לי את העצב האולנרי הגיד והעורק משני .
    בגלל רשלנות רפואית נותחתי רק לאחר יומיים בבית חולים אחר כמובן ,ובניתוח תפרו לי את הגיד האולנרי ,העצב ,והעורק.חוסר התחושה שלי הוא באצבע 5 ,ובחצי אצבע 4 ובכף היד הפנימית והחיצונית שמתחת לאצבעות אלו .
    הרופאים לא רצו להמשיך ולפתוח את ידי בניתוח ולחפש עוד עצב שאולי נקרע כי הניתוח יכל להסתבך .
    כרגע אני עם סד בטיפולי פיזיותרפיה וריפוי בעיסוק השאלה שלי היא מתי אוכל לחזור לנהוג ?
    בכמה זמן לפי נסיונך בתחום היד חוזרת לתפקד כרגיל לאחר פציעה זו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתך בעצב האולנרי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתך בעצב האולנרי - תגובה

ד``ר דן הוט
    02/04/2013

עדן שלום

לא מצאתי פסול במה שנעשה. הגיוני שיהיה חוסר תחושה כפי שצינת. חזרת התחושה היא איטית ותלויה ברגנרציה של העצב.
    לגבי נהיגה - יש להתיעץ עם המטפלים שמכירים את שלב השיקום שלך ואת היכולת לנהוג. בכל מקרה, לפי החוק צריך לנהוג בשתי ידיים ושתיהן צריכות להיות במצב תקין.
    בברכה

ד"ר הוט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חתך בעצב האולנרי - תגובה

ד``ר דן הוט
    02/04/2013

עדן שלום

לא מצאתי פסול במה שנעשה. הגיוני שיהיה חוסר תחושה כפי שצינת. חזרת התחושה היא איטית ותלויה ברגנרציה של העצב.
    לגבי נהיגה - יש להתיעץ עם המטפלים שמכירים את שלב השיקום שלך ואת היכולת לנהוג. בכל מקרה, לפי החוק צריך לנהוג בשתי ידיים ושתיהן צריכות להיות במצב תקין.
    בברכה

ד"ר הוט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חתך עצב אולנרי

עדן
    03/09/2013

עברתי פציעה לפני כחצי שנה מזכוכית בשורש כף ידי הימנית
    הפציעה גרמה לחתך בעצב האולנרי הגיד והעורק המשני .
    עברתי ניתוח כשלוש וחצי שעות כדי לאחות את העצב העורק והגיד ..
    הייתי בתקופת שיקום של סדים פיזיותרפיה ריפוי בעיסוק וכו ..
    כיום אצבעות 4 ו 5 ישרות לגמרי והתחושה בהם חוזרת לאט לאט בזרמים ..
    הרופא איבחן אצלי לפני שלשה חודשים שהעורק שנתפר סתום חלקית ,
    אני ברוך השם עושה הכל ביד נוהגת כותבת וכו .. אני לפני גיוס ואני חושבת ללכת לכיוון של לוחמת . האם היד תגביל אותי ? או ששימוש בכוח ביד מסוכן לה ?
    הגיוס הוא רק עוד שנה ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חתך עצב אולנרי - תגובה

ד``ר דן הוט
    03/09/2013

לא נראה לי שתהיה בעיה. לפני הגיוס מומלץ על בדיקת מומחה לכף יד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו