מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בליטה באצבע האמהכפיר04/05/2013
היי שלום רב,
לפני 3-4- ימים הרגשתי כאב קל באצבע האמה. בין כרית האצבע התחתונה לכרית האמה האמצעית (ממש איפה שפסי המתאר וההפרדה בין הכריות) שמתי לב למין בליטה קטנטונת וצבע טיפה כחול. תפקוד האצבע רגיל, רק כשנוגעים במשהו או נוגעים בבליטה זה טיפה כואב.
איני יודע אם זה שטף דם שנגרם ממכה (לא זכורה לי מכה או שנסגרה עליי דלת וכו) או גידול ומה עליי לעשות.
לא שמתי שזה שינה גודל או צורה ולבינתיים אני פשוט מצמיד לזה קרח.
תודה אני מצרף תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה באצבע האמה - תגובה
ד``ר דן הוט04/05/2013כפיר שלום
ברוב המקרים באזור זה מדובר בגנגליון שהוא בעצם גידול ציסטי (מכיל נוזל) שפיר. במיקום זה יכול גם להעלם. בכל מקרה עליך להבדק במרפאה לשלול שמדובר בממצא אחר והאם יש לבצע כריתה של הממצא
בברכה
דר הוט דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, מה זאת אומרת להעלם ?
כפיר04/05/2013תוך כמה זמן נעלם דבר כזה במידה ואכן זה גנגליון (מה שציינת) ???
אני טיפה בלחץ מזה כפי שאתה שם לב.
אם אכן צריך להסיר את זה ? כיצד זה מתבצע ? האם יש סכנה לאצבע ?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, מה זאת אומרת להעלם ? - תגובה
ד``ר דן הוט05/05/2013אם אתה טיפה בלחץ אז אנא קבע תור כדי שניתן יהיה להתיחס לענין בצורה רצינית יותר ולתת לך תשובה יותר מדויקת לגבי מה זה ומה צריך לעשות עם זה
בברכה
ד"ר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה בגין התגובות הסבלניות
כפיר05/05/2013והאדיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)