צריך את עזרתכם

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• צריך את עזרתכם
    שלמה
    11/05/2013

שלום ד"ר

לפני 3וחצי חודשים שברתי את עצם הסירה.
    לאחר חודש מתאריך השבר התחלתי טיפול במלמק
    הרופאים אמרו בהתחלה שלא צריך ניתוח וכדי להמתין ולהתחיל שימוש במכשיר
    לאחר חודשיים רופא אחד אמר לי שלפי דעתו חבל לי על הזמן וממליץ ניתוח ובדיקה אצל רופא אחר אמר חכה עוד חודש תעשה צילום סי טי ונראה מה המצב.
    לפני שבועיים בהמלצתו של הרופא עשיתי צילום סי טי והתשובות היו מאכזבות ואמרו שאין איחוי . ורופא ראה את הצילומים ואמר שלפי דעתו הוא חושב שמתחיל איחוי של השבר מהחלק התחתון ולא חושב שצריך ניתוח והמליץ להיות עם גבס עוד חודשיים ואז לעשות עוד צילום סי טי ולראות אז מה יהיה הוא אמר שהוא מאמין שעד אז נראה התקדמות משמעותית.
    אני ממש מקוה שהוא צודק ואכן יהיה איחוי.
    אבל האמת שאני קצת חושש שלא יהיה איחוי
    שאלתי היא מה מה הסיכון בניתוח עוד כמה חודשים במידה ולא יהיה איחוי לאומת ניתוח בזמן הקרוב ואם אחרי כל כך הרבה זמן זה יכול להיות שיהיה איחוי אני קצת חושש מניתוח אבל מצד שני אני לא רוצה שזה ימשך יותר מדי זמן ואז הניתוח יהיה ברמת סיכון גבוה יותר
    דילמה גדולה מבחינתי
    אשמח לקבל את חוות דעתכם בהקדם
    בתודה מראש שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך את עזרתכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך את עזרתכם - תגובה

ד``ר ישי רוזנבלט
    11/05/2013

מהסיפור נראה שככל הנראה השבר אינו הולך לכיוון איחוי.
    לאור זאת ככל הנראה כדאי ללכת על האופציה ניתוחית (קח בחשבון שהתשובה היא מבלי שראיתי את ה CT)
    הישארות בגבס חודשיים נוספים מעלה את הסיכון להתפתחות נוקשות ביד
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו