תחושת נימול בזרת שמאל

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• תחושת נימול בזרת שמאל
    זיו
    26/07/2013

מזה כחודש יש לי תחושת נימול בזרת שמאל, הלכתי לאורטופד שהפנה אותי לבדיקת EMG שם אובחן כי קיימת עדות לפגיעה דמילניאטיבית של עצב אולנריס באיזור המרפק (מהירות הולכה ירודה ללא מחסום, 38 לעומת 63 באיזור מרפק ימין). חזרתי לאורטופד והוא הפנה אותי למרפאת כף יד בבית חולים באומרו שכנראה צריך ניתוח. יש לציין שבשניי הביקורים הוא לא בדק אותי כלל אלא רק הפנה לבדיקה ואז צפה בתוצאותיה. האם עשויים להיות טיפולים נוספים מלבד ניתוח? האם רצוי להתייעץ עם אורטופד נוסף? הבדיקה בבית חולים היא רק בעוד כחודשיים, האם עשוייה עד אז להיות פגיעה קבועה בעצב?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת נימול בזרת שמאל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת נימול בזרת שמאל - תגובה

ד``ר ישי רוזנבלט
    26/07/2013

ממליץ כי תיבדק ע"י מומחה לכירורגיית כף יד בהקדם
    בדיקת ה EMG היא רק בדיקת עזר ויש להתרשם ממצבך הכללי, והאם יש כבר פגיעה נלווית בשרירים
    ייתכן ואכן יש צורך בטיפול ניתוחי
    לגבי דחיפות העניין, מומלץ לא לסחוב את זה לאורך זמן מאחר ובשלב כלשהו הנזק הופך לבלתי הפיך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושת נימול בזרת שמאל

זיו
    26/07/2013

שלום ותודה על התשובה. האורתופד שהפנה אותי למרפאת כף יד בבית חולים הוא בעצמו אורתופד מנתח וכירורג כף יד, אך הוא כלל לא בדק אותי, רק הסתכל בתוצאות בדיקת EMG. כמו כן, כמובן שאין בכוונתי לדחות את הטיפול בעניין, אך אשמח לדעת בכלליות, האם חודש חודשיים נחשה לזמן רב בו כבר הפגיעה עשוייה להפוך לקבועה?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושת נימול בזרת שמאל - תגובה

ד``ר ישי רוזנבלט
    26/07/2013

לרוב, ניתן לחכות פרק זמן זה , אולם התשובה היא בערבון מוגבל מאחר ולא בדקתי אותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושת נימול בזרת שמאל - תגובה - תגובה

ד``ר דן הוט
    26/07/2013

מצטרף לתשובת דר׳ רוזנבלט, יש להבדק אצל כירורג כף יד. במערכת הפרטית שנינו זמינים גם לצורך בדיקה וגם לצורך ניתוח באופן מידי אם צריך ללא תורים ארוכים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו