מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טריקה של דלת על הידעדי13/11/2013
היי,
אני בת 26, בריאה בדרך כלל. לפני שבוע וחצי חברה שלי בטעות סגרה דלת של מכונית על כף היד שלי. הדלת ממש נסגרה על כף היד ובמשך כמה שניות היד נמחצה עד שהיא פתחה אותה. בהתחלה היה שטף דם מאוד גדול וכהה והייתי בטוחה ששברתי משהו אבל בצילום לא נראה שבר. אחרי כמה ימים התפתחה בצקת מאוד גדולה ועכשיו היא מתחילה לרדת אבל הכאבים מאוד חזקים. רציתי לדעת כמה דברים בבקשה:
1.האם יכול להיות שנגרם נזק כלשהו לגידים או לעצבים במקום של החבלה? אני לוקחת כל הזמן משככים כי אני מרגישה שאם אני לא אקח אני לא אוכל לתפקד עם היד.
2. האם כדאי לעשות צילום נוסף? הצילום הראשון נעשה ביום של החבלה.
3. אני עובדת בחנות נעליים והרופא המליץ לקחת עוד שבוע כדי שאוכל לתת ליד לנוח אבל האם זה ממש קריטי אם אחזור לעבודה? העבודה דורשת ממני להפעיל את היד והבוסית שלי לוחצת שאחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריקה של דלת על היד - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט13/11/2013מומלץ להבדק שנית ולחזור על הצילום
אני מניח שהסיכוי שגיד נפגע או שיימצא שבר שפוספס בצילום הקודם קטן, אולם בכ"ז כדאי לעשות זאת.
בהנחה שהכל יהיה בסדר בבדיקה- תוכלי לחזור לעבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)