מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- CT תקין אבל היד כואבת...חן17/03/2014
שלום רב,
לפני למעלה מחודשים נחבלתי ביד ימין (בלמתי נפילה..). בצילום ראשון ראו שבר עדין בסטילואיד של האולנה, עברתי בין רופאים שהתלבטו אם לגבס או לא, הייתי עם גבס מספר ימים ואז הוחלט להוריד אותו. הכאב העז נרגע עם הזמן, אבל כעת למעלה מחודשיים אחרי, אני עדיין עם כאבים בעוצמה משתנה בשורש כף היד, כואב לי בכתיבה, בנהיגה ולמעשה בכל מאמץ. לפעמים הכאב הוא בשורש כף היד ולפעמים בחיבור שבין שורש כף היד לזרת או לאגודל. הכל כואב לי. התחלתי ריפוי בעיסוק, אבל אין שיפור בינתיים. אורתופד שלח אותי ל-CT של כף היד, היום קיבלתי את הפענוח ונראה שהבדיקה תקינה, המבנים שמורים וגם הגידים (CT של שורש כף היד במנח אקסיאלי עם שחזורים קורונלים וסגיטאלים ).
מה יכולה להיות סיבת הכאב עם בדיקת הCT תקינה?
אני כבר מיואשת :-(
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CT תקין אבל היד כואבת... - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט18/03/2014שלום רב
עלייך להיבדק שנית ע"י כירורג כף יד.
כמו כן עלייך להביא את בדיקת ה CT
לעיתים יש טעויות בפענוח הבדיקה (המפענח לא בדק אותך ולא יודע היכן להתמקד בבדיקה)
לעיתים יש צורך בבדיקות נוספות, דוגמת MRI
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכירורג או אורתופד?
חן18/03/2014שלום רב,
תודה על המענה.
קבעו לי היום תור לאורתופד מומחה לכף יד. האם יש הבדל בין כירורג לאורתופד? ומה עדיף במקרה שלי? (שאלו אותי ולא ידעתי...)
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכירורג או אורתופד? - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט18/03/2014מומחה לכף יד הוא כירורג בד"כ
(אותו דבר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)