CT תקין אבל היד כואבת...

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• CT תקין אבל היד כואבת...
    חן
    17/03/2014

שלום רב,
    לפני למעלה מחודשים נחבלתי ביד ימין (בלמתי נפילה..). בצילום ראשון ראו שבר עדין בסטילואיד של האולנה, עברתי בין רופאים שהתלבטו אם לגבס או לא, הייתי עם גבס מספר ימים ואז הוחלט להוריד אותו. הכאב העז נרגע עם הזמן, אבל כעת למעלה מחודשיים אחרי, אני עדיין עם כאבים בעוצמה משתנה בשורש כף היד, כואב לי בכתיבה, בנהיגה ולמעשה בכל מאמץ. לפעמים הכאב הוא בשורש כף היד ולפעמים בחיבור שבין שורש כף היד לזרת או לאגודל. הכל כואב לי. התחלתי ריפוי בעיסוק, אבל אין שיפור בינתיים. אורתופד שלח אותי ל-CT של כף היד, היום קיבלתי את הפענוח ונראה שהבדיקה תקינה, המבנים שמורים וגם הגידים (CT של שורש כף היד במנח אקסיאלי עם שחזורים קורונלים וסגיטאלים ).
    מה יכולה להיות סיבת הכאב עם בדיקת הCT תקינה?
    אני כבר מיואשת :-(
    חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CT תקין אבל היד כואבת...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CT תקין אבל היד כואבת... - תגובה

ד``ר ישי רוזנבלט
    18/03/2014

שלום רב
    עלייך להיבדק שנית ע"י כירורג כף יד.
    כמו כן עלייך להביא את בדיקת ה CT
    לעיתים יש טעויות בפענוח הבדיקה (המפענח לא בדק אותך ולא יודע היכן להתמקד בבדיקה)
    לעיתים יש צורך בבדיקות נוספות, דוגמת MRI
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כירורג או אורתופד?

חן
    18/03/2014

שלום רב,
    תודה על המענה.
    קבעו לי היום תור לאורתופד מומחה לכף יד. האם יש הבדל בין כירורג לאורתופד? ומה עדיף במקרה שלי? (שאלו אותי ולא ידעתי...)
    חן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כירורג או אורתופד? - תגובה

ד``ר ישי רוזנבלט
    18/03/2014

מומחה לכף יד הוא כירורג בד"כ
    (אותו דבר)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו