טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הבן שלי נפל לפני שלשה שבועות ונחתך באצבע ביד ימין. בקופת החולים הרופאה המליצה לבצע הדבקה וקיבוע של האצבע. לאחר כשבועיים בערך הורדנו את התחובשת וגילינו כי הילד לא יכול לכופף את האצבע והיא נותרה ישרה. פניתי ליעוץ אצל רופא כף היד שאבחן זאת כקרע בגיד והמליץ על ניתוח בהקדם. אתמול פנינו לבית חולים על מנת לבצע את הניתוח אך לא היה להם תור קרוב וגם שם הומלץ לנו לבצע את הניתוח בהקדם.השאלה היא האם יש לכם המלצה לרופא מנתח שיוכל לבצע את הניתוח כבר השבוע. יש ביטוח פרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין הנחתום מעיד על עיסתו אין זה המקום להמלצות לגבי כירורג X או Y ד"ר הוט (שותפי לפורום) ישמח לעזור לכם מה גם שאני בטוח שבית החולים שבו ביקרתם ייצור עמכם קשר בתחילת השבוע לתאום הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד