מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תחושת חולשה וכבדות איומה ביד-הצילו!יהונתן27/06/2014
אני בחור בן 24 וסובל תקופה ארוכה של כ- 3 חודשים מחולשה ביד ימין ללא נימול וללא כאב.
עברתי אותו הדבר לפני כשנה והופניתי לבדיקת EMG שהייתה תקינה ולאחר כמה חודשים עבר לי החולשה אבל כעת חזר לי הסיפור ואני עובד עצות.
אני לא מסוגל לכתוב כמו שצריך, להרים ספר, להקליד במחשב כי אני מרגיש כל הזמן שעלי לשחרר את היד (כמו תחושת מגנט שמכריחה אותי להפסיק פעולות, למרות שאני מזיז את האצבעות יש תחושה של קושי לבצע תזוזות בצורה חלקה בהשוואה ליד שמאל)
אורטופדים מתנערים ממני, פיזיוטרפיסטים מורחים אותי ואני מיואש!
לא יודע אפילו לאיזה גורם מוסמך לגשת.
האם בכלל מה שאני מתאר מוכר בתחום הרפואה??
צריך עזרה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת חולשה וכבדות איומה ביד-הצילו! - תגובה
ד``ר דן הוט27/06/2014אני חושב שכדאי שתפנה לבדיקה גם אצל נוירולוג, הסמפטומים יכולים לנבוע ממחלה נוירולוגית או מבעיה צווארית
אשמח ליעץ במרפאתי
בברכה
ד״ר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
יהונתן28/06/2014ההפניה לפני שנה לבדיקת EMG הייתה מנירולוג ולפני ההפניה שאלתי אותו בחשש אם חס וחלילה ניוון בא בחשבון והא אמר לי שלא אילו הסימפטומים. (במהלך הביקור הוא עשה לי בדיקות יבשות כמו להזיז יד כאן ולמשוך שם וכו'...)
הסיבה שאני רושם את זה היא כי כשרשמת שהסימפטום יכול להיות מחלה נירולוגית נבהלתי מאוד!
האם בדיקות חיצוניות אצל נירולוג כמו זה שעשיתי אכן מספיקות בשביל לשלול מחלה כזאתי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
ד``ר דן הוט29/06/2014מאחר ולא השתפר מצבך, מומלץ לחזור אל הנוירולוג עם הבדיקות, הרבה פעמים יש צורך בבדיקות נוספות כגון CT מוח וצוואר, אם הנוירולוג שלל מחלה נוירולוגית יש לפנות לכירורג כף יד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)