מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אצבעות חלשותקרן29/11/2014
שלום
לפני שלוש שנים קרתה לי תאונה ( מפגרת ) בבית בו היכתי עם חפץ כבד וקשיח על כרית שהונחה על מסילות הברזל של החלון ובטעות כף היד שלי היתה מתחת כאשר המכה נחתה בעיקר על המפרקים של האצבעות כאילו סכין הונחה בקו ישר על כל האצבעות( באמצע שלהן) ( :-(((((
כל האצבעות ביד התנפחו לי וקפאו כמו ברזל לא יכולתי להזיז אותן - וזה היה כאבי תופת ומפחיד מאוד לקחו דקות עד שזה ישתחרר ויכלתי להזיז את האצבעות
מאז יש לי כל מיני תופעות עם היד
היד נרדמת לי הרבה לילות - לא נמלים אלה הירדמויות די דומות לתחושה שחוויתי בתאונה אני מתעוררת ומזיזה את היד ואז יש שטף של זרם שכאילו ממלא את היד בבת אחת ומקפיא אותה וכל תזוזה היא כאבי תופת - כאילו כרתו לי את היד ,אחרי דקה או שתיים זה משתחרר
בהתנהלות היומית אין לי אחיזה טובה באצבעות הרבה דברים נופלים לי אפילו אחיזת סמרטוט היא רפויה ועוד ועד
חוץ מזה יש לי בעיות בסגר בפה בעקבות שיקום כתרים לא אידאלי, אין לי מושג אם יש לי בעיות צוואר כי אני יודעת שגם צוואר משפיע על ידיים אבל
אני מניחה דווקא שהבעיות ביד נובעות יותר מהתאונה ולא מהלסת
האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לרפא זאת כי זה מאוד מתסכל אותי , אני הנדיוואמן וזה מתסכל שאני נמנעת מהרבה תעסוקות בגלל זה שאפילו מקשות עליי לעסוק במקצוע שלי
האם בדיקת EMG יכולה לגרום להיחלשות נוספת ?
מהם הטיפולים השמרנים למקרה כזה?
תודה
כרמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצבעות חלשות - תגובה
ד``ר דן הוט29/11/2014כרמי שלום
בדיקת EMG יכולה מאוד לעזור באבחון הבעיה, הבדיקה לא מזיקה כלל
מציע שאחרי הבדיקה, תתאמי תור למרפאה
בברכה
ד״ר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)