מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם יש אפשרות לנתח בארטרוסקופיה?נועהל'ה03/12/2014
שלום לרופאים,
אני 6 חודשים לאחר לידה.
סבלתי מדלקת בתעלה הקרפלית. וכעת - אני מאובחנת בבעיה של "אצבע הדק" בשתי הידיים (באגודלים).
טופלתי בפיזיותרפיה (בטיפולי חשמל ובמוביליזציה) - אך ללא הועיל.
הומלץ לי לבצע ניתוח של האצבע.
השאלה:
א. מכיוון שאני מטופלת בתינוקת ואין לי עזרה - מה האפשרות לחזור לתפקוד רגיל לאחר הניתוח? (כלומר, אני מרימה את הילדה כמה וכמה פעמים ביום. האם אוכל להמשיך להרים את הילדה מיד לאחר הניתוח?)
ב. מה האופציה לבצע את הניתוח של אצבע הדק ללא תפרים?
כלומר, האם יש דרך של ארטרוסקופיה לניתוח?
אשמח לתשובה מפורטת ככל האפשר,
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושכחתי לשאול שאלה חשובה!
נועהל'ה03/12/2014האם יש טיפולים אלטרנטיביים שעשויים לסייע לאצבע במקום ניתוח?
(למשל, דיקור סיני/ עיסוי?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש אפשרות לנתח בארטרוסקופיה? - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט03/12/2014ניתן להזריק סטרואידים לאצבע ההדק.
הניתוח לא מבוצע אנדוסקופית.
תמיד יש תפרים לאחר הניתוח.
רוב המטופלים חוזרים לתפקוד מלא מיד לאחר הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה לגביי הזרקת סטרואידים לאצבע
נועהל'ה07/12/2014ד"ר רוזנבלט - המון תודה על תשובתך.
אתה כותב שניתן להזריק סטרואידים לאצבע.
השאלה:
א. בכמה הזרקות מדובר?
ב. במידה והדלקת נמשכת כ- 5 חודשים, עד כמה יעזרו הסטרואידים? (כלומר, במידה ומדובר בדלקת חריפה - האם הסטרואידים יעזרו?)
ג. האם לסטרואידים יש השפעות שליליות על הגוף? (למשל, יש לי תת פעילות בלוטת התריס).
שוב - הרבה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)