פס פיגמנטי בציפורן

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• פס פיגמנטי בציפורן
    יסמין
    18/12/2014

דר' שלום רב..אני בת 28 כרגע חודש לא עובדת(במנוחה בבית) לפני כחודש וחצי שמתי לב לפס חום הגדל על זרת ציפורן יד ימין...הפס יוצא מבסיס הציפורן עד סופה ...מתחיל ככה ומתבהר יחסית... אני אמורה לעבור ביופסיה בהמלצת פרופ' וולף מקפלן בחודש הבא... בעייתי כך- האם יש קשר בין החשש לנמצא בידי ובין כאבי שרירים שמצויים בגופי בחודש האחרון?..כאבים במפרקי ידיים, בברכיים ובזרוע שמאל (ישנו גם כאב בצוואר מעל לחצי שנה) ... בייחוד לאחר מנוחה לדוג' אם יש רגל על רגל קשה להסיר את הרגל העליונה מזאת המונחת עליה כי הרגל או מעקצצת מאוד או כואבת מאוד..גם התחיל כאב גלי בגב התחתון כאילו מהכליות איך אין סימן לדלקת לא בבדיקות דם ולא בבדיקות שתן... אני מרגישה לא רגועה כלל- האם ייתכן משהו מעבר?...האם הסימן בציפורן משמעו משהו חלילה ממהיר או כפי שציירה הרופאה שלי "את צעירה, אם יש משהו ישר מוציאים וזהו"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פס פיגמנטי בציפורן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה דווקא לי לא עונים?..

יסמין
    19/12/2014

למה דווקא לי לא עונים?..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פס פיגמנטי בציפורן - תגובה

ד``ר דן הוט
    20/12/2014

משום מה תגובתי לא הועברה.
    בד״כ לא מדובר בבעיה פרט לפיגמנטציה אך לפעמים זה יכול להיות סימן למלנומה לכל יש הכרח לבצע במקרים האלה ביופזיה מהציפורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה

יסמין
    20/12/2014

דר הוט לא הבנתי- עמך הסליחה
    האם כוונתך שבדרך כלל מדובר בפיגמנטציה בלבד ללא סממן למשהו חריג (למרות שלעיתים מסמן על מלנומה) או שכל שאר שכתבתי לא מדאיג פרט לפיגמנטציה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה - תגובה

ד``ר דן הוט
    21/12/2014

לא נראה לי שקשור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו