מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פס פיגמנטי בציפורןיסמין18/12/2014
דר' שלום רב..אני בת 28 כרגע חודש לא עובדת(במנוחה בבית) לפני כחודש וחצי שמתי לב לפס חום הגדל על זרת ציפורן יד ימין...הפס יוצא מבסיס הציפורן עד סופה ...מתחיל ככה ומתבהר יחסית... אני אמורה לעבור ביופסיה בהמלצת פרופ' וולף מקפלן בחודש הבא... בעייתי כך- האם יש קשר בין החשש לנמצא בידי ובין כאבי שרירים שמצויים בגופי בחודש האחרון?..כאבים במפרקי ידיים, בברכיים ובזרוע שמאל (ישנו גם כאב בצוואר מעל לחצי שנה) ... בייחוד לאחר מנוחה לדוג' אם יש רגל על רגל קשה להסיר את הרגל העליונה מזאת המונחת עליה כי הרגל או מעקצצת מאוד או כואבת מאוד..גם התחיל כאב גלי בגב התחתון כאילו מהכליות איך אין סימן לדלקת לא בבדיקות דם ולא בבדיקות שתן... אני מרגישה לא רגועה כלל- האם ייתכן משהו מעבר?...האם הסימן בציפורן משמעו משהו חלילה ממהיר או כפי שציירה הרופאה שלי "את צעירה, אם יש משהו ישר מוציאים וזהו"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דווקא לי לא עונים?..
יסמין19/12/2014למה דווקא לי לא עונים?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפס פיגמנטי בציפורן - תגובה
ד``ר דן הוט20/12/2014משום מה תגובתי לא הועברה.
בד״כ לא מדובר בבעיה פרט לפיגמנטציה אך לפעמים זה יכול להיות סימן למלנומה לכל יש הכרח לבצע במקרים האלה ביופזיה מהציפורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
יסמין20/12/2014דר הוט לא הבנתי- עמך הסליחה
האם כוונתך שבדרך כלל מדובר בפיגמנטציה בלבד ללא סממן למשהו חריג (למרות שלעיתים מסמן על מלנומה) או שכל שאר שכתבתי לא מדאיג פרט לפיגמנטציה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה - תגובה
ד``ר דן הוט21/12/2014לא נראה לי שקשור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)