נימלולים ותחושת חשמל באגודל שמאל

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• נימלולים ותחושת חשמל באגודל שמאל
    אנינימית
    11/02/2015

בנגיעה בחלק הפנימי של המפרק באגודל יש לי תחושת נמלול וגם מעין עיקצוץ חשמלי לא נעים, זה יכול לקרות גם מתנוחה לא נכונה של הזרוע. בנוסף יש לי קנאקים בכתף שמאל, כאבים בזרוע, העצמות כאילו מסתדות מחדש כשאני מיישרת את הזרוע, או כשאני מרימה את היד למעלה יש קנאקים גדולים ולא נעימים בכתף ( ורק אז היא יכולה לעלות למקסימום).
    אציין כי יש לי גם כאבים באמצע הגב בעמוד השדרה, בטיפול פיזיותרפיה שעשו לי פעם הוציאו לי קנאק עצום מהחוליות, שלא הבנתי למה הוא היה נחוץ. פניתי לאורתופד מספר פעמים לגבי הקנאקים עשיתי צילומים והכל תקין. לפני כמה חודשים התחלתי להרגיש את הכאבים באגודל, פניתי לפני כמה ימים לאורתופד אחר וזה הפנה אותי לצילום כתף ובדיקת emg.
    שאלתי אותו אם זו איזו בעיה בשרירים בזרוע שבגללם אני חווה כאבים באגודל והוא אמר שלא. זו הפעם המי יןדע כמה שאני מתלוננת או עושה צילןמים והכל תקין אבל מרגישה שמשהו לא בסדר, האם הבדיקה של הemg היא הדבר היחיד שאפשר לעשות, האם יש עוד דרך לבדוק? מה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון קטן

אנינימית
    11/02/2015

אלתי את האורתופד אם יכול להיות שהתופעות באגודל יכולות להיות כתוצאה מבעיה שמקורה בכתף או בזרוע (שרירים/גידים או כל דבר אחר) והוא ענה שאין קשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון קטן - תגובה

ד``ר ישי רוזנבלט
    11/02/2015

שלום לכותבת
    בגדול, נראה שיש מקום לביצוע EMG להערכת פגיעה עצבית כמקור לתלונות באגודל.
    האורטופד שלך כנראה צודק בהיעדר קשר בין הכתף ליד.
    לגבי קנאקים, בד"כ הם לא מהווים בעייה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו