תסמונת דה קרוון

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• תסמונת דה קרוון
    דורית
    11/06/2015

שלום,

יש לי מזה כמה חודשים ואולי אף שנה כאבים במפרקי כף היד שעולים בתנועות מסויימות, באחיזה בדברים , דחיפה עם היד וסיבובה או הטייתה.
    האורטופד אבחן אצלי את התסמונת הזו "דה קרוון" על ידי הבדיקה הפיזית והמוכרת אבל למרות האבחנה אני מוצאת שוב ושוב שמדובר בכאבים שקשורים באגודל או באיזור שלו ואצלי זה לא ממש ככה, כרגע למשל מתרכז דווקא במפרק היד מתחת לצד של הזרת.
    האורטופד נתן לי כדורים אנטי דלקטיים במינון נמוך שלא עזרו כמובן ודיבר על ניתוח. אני קוראת הרבה על פיזיותרפיה , זריקות קורטיזון וסד למנוחה.
    אני הולכת למטפל בשיטת הרפואה הסינית שעושה לי דיקור ומסג' ויש לי הקלה מסויימת בזכותו ובזכות המסג'ים הבלתי פוסקים שאני עושה לעצמי באיזור אבל לא מרגיש שזה עוזר....

האם ניתוח הוא באמת התשובה? לא כדאי לנסות קודם גם פיזיותרפיה או אפילו רק לקבל ימי מחלה עם איזשהו סד בשביל לתת ליד לנוח ?
    *אני עובדת על המחשב בין 8 ל 12 שעות ביום.

כדאי לי ללכת להתייעצות נוספת אצל מומחה אחר? יש לכם המלצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמונת דה קרוון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונת דה קרוון - תגובה

ד``ר דן הוט
    13/06/2015

קשה לתת תשובה בלי לבדוק אותך
    כדאי אם את לא בטוחה לפנות למומחה לכירורגיה של היד כדי לקבל חוו״ד נוספת
    ....הרי לשם כך המציאו אותנו (לטפל בבעיות ביד)

בברכה

ד״ר הוט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו