cts

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• cts
    יעל
    02/10/2015

שלום רב,
    אני סובלת שנים מתסמונת התעלה הקרפלית, ודחיתי ניתוחים מהפחד. לפני 5 חודשים עברתי סוף סןף ניתוח ביד ימין, יחד עם טריגר של האגודל. עשיתי קודם כל ביד ימין, כי הטריגר כאב מאד. לצערי, ביד שמאל מצב הcts, חמור יותר, אך הייתי חייבת להתחיל בימנית לפי בחירתי, כי הכאבים באגודל היו מאד קשים ומגבילים. עדיין יש רגישות בצד אחד של הצלקת, למרות שחשבתי שיקח פחות זמן לכאב לעבור. לכן אני די ווחה את הצד השני.
    אני שוקלת לעשות בקרוב מאד את הניתוח ביד שמאל, כי ההרדמות מציקה לי מאד.
    שאלותי: 1, האם הניתוח יהיה קשה יותר, או לא מוצלח כי עבר זמן רב מאד מאז שהתחילה הבעיה והזנחתי ולא נותחתי?
    2, האם נגרם נזק בלתי הפיך לעצב במצבי?
    3, מתי כבר תעבור הרגישות שיש לי בצד הצלקת.? יש קצת הטבה, אך כאמור עברו כבר 5 וחצי חודשים מהניתוח. אציין שלא הפנו אותי לפיזיוטרפיה, ורפוי בעיסוק. אני פניתי מיוזמתי והתחלתי רק 4 חודים אחרי הניתוח.
    אציין שבשנתיים האחרונות הסבל ממש מציק, אך כאמור הבעיה קיימת כבר מספר שנים.
    אודה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    cts

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• cts - תגובה

ד``ר ישי רוזנבלט
    03/10/2015

שלום יעל
    ממליץ שתעברי את הניתוח בהקדם(במידה והוחלט על צורך בניתוח).
    במידה ו ה EMG היה חמור טרם הניתוח, ייתכן וקיים כבר נזק בלתי הפיך בחלקו, אולם לא נדע זאת עד לאחר הניתוח.
    מטרת הניתוח היא גם למנוע נזק עתידי.
    באשר לרגישות בצלקת הניתוחית- לעיתים חולף זמן רב עד לחלוף התלונות

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• cts - תגובה

ד``ר ישי רוזנבלט
    03/10/2015

שלום יעל
    ממליץ שתעברי את הניתוח בהקדם(במידה והוחלט על צורך בניתוח).
    במידה ו ה EMG היה חמור טרם הניתוח, ייתכן וקיים כבר נזק בלתי הפיך בחלקו, אולם לא נדע זאת עד לאחר הניתוח.
    מטרת הניתוח היא גם למנוע נזק עתידי.
    באשר לרגישות בצלקת הניתוחית- לעיתים חולף זמן רב עד לחלוף התלונות

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו