טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 23, יש לי אקסוסתוזה ברגל ימין יותר מעשור ובנוסף יש לי בפרק כף יד שמאל ganglion. כבר יותר משנה אני מרגישה כאבים ביד שמאל שהולכים וחוזרים. לפני שבועיים ממש כאב לי ביד שמאל עד כדי כך שהיה לי קשה לבצע פעולות בסיסיות. לעומת זאת עכשיו כואב לי רק אם אני מכופפת את היד או נוגעת בבליטה הזו. 1. האם מה שיש לי ביד נבע כתוצאה ממה שיש לי ברגל? 2. האם יתפשטו לי עוד נקודות כאלה על הגוף? 3. האם יש טיפול נוסף בבליטות האלה מעבר לניתוח? 4. לפני שבועיים התחלתי ללכת עם תומך יד ביד שמאל, איך זה יעזור לי ביד? 5. כמה שעות ביום אני צריכה ללכת עם התומך יד? 6. למה הבליטות האלה צמחו לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד