קליניקה של ד"ר דן הוט וכאב באגודל

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• קליניקה של ד"ר דן הוט וכאב באגודל
    מטופל
    12/12/2016

לד"ר דן הוט שלום רב,
    האם יש לך קליניקה פרטית? לא מצאתי כתובת.
    במידה ולא, האם יש דרך לבקש להיבדק ולהתייעץ איתך אישית דרך ביה"ח איכילוב/רמב"ם? במידה ומתאפשר אשמח לפרטים איך עושים זאת. כמה שידוע לי, קופת החולים לא תאשר טופס 17 רק להתייעצות ובדיקה במרפאות חוץ (כי קיימים אורתופדים של כף היד משלהם בקופה) וגם אם תאשר בביה"ח ציבורי לא ניתן לבחור רופא ספציפי.
    מזה שנתיים יש לי את הבעיה. זה התחיל ב-2 "התקפים" של פולסים וקפיצות באזור האגודל ונעלם לגמרי, כאשר נשאר באופן כרוני כאב ולחץ בעת תנועה של כף היד (להבדיל ממנח מקובע במנוחה וללא תזוזה), אני חושב שהאזור המתואר הוא abductor-flexor pollicis brevis . יש לציין שאני עם חשד לתסמונת מרפן הפוגעת ברקמות חיבור וגם בשלד ויש לי בין היתר גמישות יתר באצבעות כף היד,הגבלה ביישור המרפק וציר בוולגוס וגמישות יתר קלה בכתפיים. אינני יודע אם זה קשור. הייתי אצל אורטופד כף יד שבדק וסובב לי את היד ובאותו רגע לא כאב ולכן לא התרשם מבעיה כלשהי על אף התלונות ולא נתן כלל צילום/אולטרסאונד/emg ואמר שאם ממשיך לפנות לראומטולוג. מהי האבחנה המבדלת אם מקור הבעיה הוא אורתופדי (מקומי בכף היד/מקור צווארי) או ראומטולוגי? יש לציין שאין לי נפיחות,רדימות,פולסים.
    האם ניתן כבר עכשיו לפנות למרפאה בעיסוק לבדיקה ובניית סד בהתאמה אישית או שצריך אבחנה והנחיה ספציפית של הרופא לצורך כך?
    האם מותר לבקש בנוסף המלצה לפיזיותרפיסט/ית שמתמחה בכף היד? והמלצה לאורתופד כף יד ממכבי כדי שאוכל לבוא לפחות עם תוצאות וממצאים ראשוניים אליך?
    תודה רבה על העזרה,
    אופיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב באגודל

ד``ר דן הוט
    14/12/2016

ניתן להזמין תור בטלפון 1-700-50-51-50

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו