מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים בשורש כף הידחיים19/01/2017
שלום
גם בעבר הרחוק לאחר עבודות הקלדה ארוכות, היו לי כאבים לא חזקים בשורש כף היד ובאמה, אך לאחר מנוחה - חלפו תוך זמן קצר, בד"כ יומיים שלוש.
בשבוע האחרון התחלתי לחוש שוב כאבים (לא חזקים. אלא כמו לחץ באזור) בשורש כף היד ובאמה. כשאני מפסיק להקליד או להשתמש בטלפון הנייד אני לא מרגיש שום דבר.
אבל אם אני מתחיל להשתמש בעכבר או להחזיק את הפלאפון ליד האוזן, או לכתוב בפלאפון - תוך שניות אני חש את הכאב.
הייתי אתמול אצל רופאת משפחה, ואמרה לי שלא נראה לה שיש בעיה כלשהי. אמרה שזה כנראה לחץ על האמה. שאלה אם אני רוצה כדורים להשכחת כאב, ואמרתי שזה לא כואב בצורה שצריך כדור. זה יותר כמו לחץ באזור.
רציתי לשאול, האם די בחוות דעת זו? מתי זה יעבור?
אדגיש שאני משתמש רבות במחשב, עקב לימודי פיתוח תוכנה, ועבודות הקלדה. ומזה אני מתפרנס.
תודה רבה מראש!!
חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשורש כף, היד
ד``ר ישי רוזנבלט19/01/2017בשלב זה דיי בחוו"ד זו. במידה והכאבים לא יחלפו, תנסה נוגדי דלקת לשבועיים,.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוגדי דלקת
חיים21/01/2017שלום!
איזה נוגדי דלקת כדאי לקחת?
אציין שסבלתי בעבר מכיב קיבה, תקופה קצרה לאחר שלקחתי נוגד דלקת על כאבים בברך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר ישי רוזנבלט22/01/2017תתיעץ עם הרופא/ ת משפחה. כדאי להוסיף נוגד חומציות דוגמת לוסק..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)