מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נפיחות וכאבים באצבע אחרי חתך ותפריםדנה07/10/2017
היי,
לפני כחודש וחצי נחתכתי מכוס זכוכית באצבע 5 ביד שמאל.
עשו לי 4 תפרים במיון, והייתי במעקב אצל כירורג כף יד.
הייתי במיון בשנית לאחר שחלק מהחתך היה נמקי אז עשו לי הטריה, כשלסוף כל החתך עצמו לא באמת התאחה, ויצא.
התפרים שהיו אמורים להתמוסס לא באמת נמסו, לכן הלכתי לרופא משפחה לאחר 4 שבועות שהוציא לי את התפרים ואמר לי שהצלקת עצמה נפוחה, ושהשילוב של הנפיחות והכאב לא תקינים.
הוא אמר שלאחר הוצאת התפרים הנפיחות אמורה לרדת, כי כנראה הגוף שלי דחה אותם.
מאז ראיתי כירורג כף יד, שאמר שאני צריכה לעשות ריפוי בעיסוק, ואמר שאם זה לא יעזור יהיה צורך בניתוח.
עברו כמה ימים מאז, והאצבע עצמה, אפילו לא באיזור של החתך, החלה להתנפח, וגם יש לי נפיחות קלה בכף יד.
בנוסף, בכל הזמן הזה יש לי כאבים באצבע שהיום החמירו, כאבים בכף יד ואפילו בזרוע עצמה.
אני בן אדם בריא בדרך כלל, ולא יצא לי להיתקל במצב שאני נגררת אחרי מקרה שאמור להיות "קל" והסתבך כל כך.
אני באופן אישי דרשתי בדיקת אולטראסאונד ביום שישי האחרון, כדי לוודא שלא נשארו רסיסים של זכוכית בחתך, כי לא בדקו לי את זה במיון.
מה זה יכול להיות ? אין לי שם זיהום או דלקת, אבל הנפיחות והכאב שיש גם בחתך,גם באצבע עצמה (בכרית, ובתחתית של האצבע בחיבור עם הכף יד) וגם בכף יד עצמה מרגישים לי לא תקינים.
מה כדאי לעשות ? אני מיואשת כי ראיתי לא מעט רופאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר חתך
ד``ר ישי רוזנבלט08/10/2017אכן מהלך לא שגרתי.
תחזרי לכירורג כף יד שבדק אותך , ויראה אם יש צורך בהדמייה נוספת או טיפול נוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)