מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול בכאב עצבי ביד בעקבות ניתוח בחזהדניאלה06/02/2018
שלום
אני בת 40 בד"כ בריאה.
בצילום חזה עקב שיעול גילו גידול במדיאסטנום.
לפני שבועיים עברתי ניתוח שעבר בהצלחה והגידול הוצא במלואו
בטכניקת ניתוח VATS :
Video-assisted thoracoscopic surgery
הניתוח עבר טוב התאוששות טובה ויצאתי הביתה אחרי 4 ימים.
בעקבות הניתוח כאבים ביד ימין ואמרו שזה לעתים קורה
בגלל המנח בניתוח שבו היד מקופלת ושוכבים על הצד כך שיש לחץ על העצבים.
מאז הניתוח יש כאב חזק ביד ימין בערך מהמרפק עד לכף היד. כמו כן היתה באמה קמיצה ובזרת תחושת רדימות.
וכעת נשארה רק בקמיצה ובזרת.
כמו כן המוטוריקה העדינה פחות טובה מהרגיל.
הכי גרוע שעברו שבועיים והכאב לא משתפר.
אני לא מצליחה לישון בלילה מרוב כאב ביד מהמרפק לכף היד ( לפעמים תחושה שכאילו העצם כואבת ).
וזה למרות שלוקחת טמרדקס, אופטלגין ואקמול בלילה.
גם לאורך היום הכאב משמעותי.
רציתי לשאול
1. אם אחרי שבועים זה לא חלף האם סביר שזה יחלוף לבד?
2. האם יש משהו שכדאי לעשות? רופא המשפחה לא הפנה אותי לשום בדיקה ואפילו לא לאורטופד אמר לחכות עוד שבועיים שלושה.
3. האם יש אולי טיפול מקומי בזריקה או טכניקה אחרת שיחסוך ממני כל כך הרבה משככי כאב?
תודה רבה
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד``ר ישי רוזנבלט07/02/2018בשלב הזה הייתי ממתין. תשרייני תור לאורטופד לעוד שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)