טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, לפני כשנתיים שברתי יד שמאל (בחלק שבין המרפק לשורש כף היד) - עברתי ניתוח וקיבעו לי את השבר בפלטינות, עברתי פיזיותרפיה והיום היד חזרה לפעילות מלאה (מידי פעם מרגיש כאבים, אבל לא משהו שמפריע בשוטף). לפני כ 4 חודשים היה לי עוד שבר בשורש כך היד ימין (שבר ב hook of hamate). השבר לא התאחה לגמרי והרופא אמר שאם זה יפריע - ניתן להוציא את העצם בניתוח. בכל מקרה, כרגע נראה שזה לא מפריע (אני כחודש לאחר שהורידו לי את הגבס). עכשיו קיבלתי מילואים לעוד חודשיים - אני משרת ביחידה קרבית ומעוניין להמשיך לעשות מילואים.
השאלה היא, לאור העובדה שהשבר האחרון לא התאחה - האם זה יכול להפריע / לפתח דלקת או כל סיבוך אחר?
או שאני אוכל להמשיך לעשות מילואים ללא בעיה?
תודה רבה, מיקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד