טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רציתי לשאול יש לי בעיה באצבע זרת יד ימין כבר הרבה זמן עכשיו לפעמיים זה יכול לקרות מקור אני מרססת על הזרת תרסיס פרקסינדול כול פעם שקורה לי אני לא נוגעת או מזיזה דברים שיכולים להזיק לאצבע שלי עכשיו הייתי אצל מישהי שמתעסקת בציפורניים היא עשתה לי תנועה לא נכונה באצבע אני לא יודעת אם זה מזה אבל ביום שני היה קר ואז חטפתי כאבים באצבע עכשיו יש עוד בעיה אני ימנית ואני לא יכולה לעשות כלום אני שמה תרסיס וכפפה על האצבע אני כבר מיום שני ככה עם האתבע אני עוד לא חזרתי לעבוד עם היד פעולות יומיות יומיות אני מיואשת והאצבע עוד לא חזרה לתפקד עדיין מה זה יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד