מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פגיעה בשורש כף הידאמנון27/02/2019
דר' נכבד שלום
החלקתי בשטח וכדי לא ליפול על הגב הושטתי ידיים לאחור ונפגעתי בכף יד שמאל. בצילום לא נראה שבר וב us נתגלה קרע ברצועת tfc. ביצעתי גם mri שהראה סימני קונטוזיה באספקט אולנרי פרוקסימלי של הלונייט עם קריסת קורטקס מינימלית חשוד לקונטוזיה ושבר פוקאלי תת כונדרלי קטן, כמו כן קרע פוקאלי מלא קרוב לאינסרציה רדיאלית של tfc.
אני סובל מכאבים איומים,קושי ליישר את היד, נימול, חולשה בשרירי היד עם קושי לשאת דברים.
אודה על המלצה לדרכי טיפול. בן 56 מועסק כמפקח בנייה . הנפילה קרתה לי במהלך עבודתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ישי רוזנבלט27/02/2019גש למומחה לכירורגיה כף יד. צריך לבדוק אותך ולראות את ההדמיה ובהתאם להחליט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגיעה בשורש כף יד
אמנון27/02/2019תודה על המענה המהיר.קבעתי תור למומחה כף יד, לפי דברי האורטופד שבדק אותי בתחילה מסר שעליי לקבע את היד.
האם הדבר נכון עד לבדיקה אצל מומחה כף יד או להמתין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגיעה בשורש כף יד
אמנון27/02/2019דר' נכבד, תודה על המענה המהיר, אכן קבעתי כבר תור למומחה אך בשיחה עם האורטופד שטיפל בי בנושא נאמר לי כי יש צורך לקבע את היד עד להחלטה של המומחה.
מהי המלצתך בנידון? אודה לך על המלצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר ישי רוזנבלט27/02/2019אם החבלה טרייה ואתה מאוד כאוב, תקבע את שורש כף היד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגיעה בשורש כף יד
אמנון27/02/2019תודה רבה על המלצתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)