מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח לאיחוי שברי מאמץמור25/05/2019
אני חייל בן 20 בעל שברי מאמץ מאובחנים בדרגה קשה מאוד שמפריעה לתפקוד יומיומי כבר יותר משנה (לא מצליח ללכת יותר מכמה דקות, כאבים אדירים בשוקיים גם במנוחה, לא מצליח לקפוץ, לרוץ או אפילו לעלות במדרגות), הכאבים מקרינים לי גם לאיזור הברכיים וגורמים לי סבל נוראי.
הייתי ביחידה מובחרת התנדבותית בצבא ושם נפצעתי ועברתי את כל סוגי הטיפולים שיש לרפואה להציע לי (הורדת עומס, פטורים, פיזותרפיה, כדורי סידן ומגנזיום למינהם, ובניסוי אחרון ניסו לקבע לי את הרגליים והכאב פשוט לא משתפר), אפילו ניסיתי רפואה אלטרנטיבית כמו דיקור ורברסינג.
ממה שאני הבנתי המוצא האחרון שיש לי במקרה הזה הוא ניתוח.
יש לי כמה שאלות בנוגע לניתוח:
* כמה ניתוח הוא פתרון יעיל במצב כמו שלי ?
* איך הניתוח מתבצע והאם כרוכות בו סכנות ?
* האם לאחר הניתוח אני אצליח לחזור לרוץ כרגיל ללא מגבלה ?
* מה משך ההחלמה מהניתוח ? (בהנחה שאני מנתח את שתי הרגליים)
תודה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול בשברי מאמץ
עדי מור25/05/2019לענות על שאלותיך תלוי בדרגת השבר וגורמים נוספים. ממליץ לפנות עם השאלה לאורתופד ספורט ולהיבדק אצלו, אחרת התשובות לשאלות לא יהיו מדויקות. בברכת רפואה שלמה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה להודעה
מןר25/05/2019עברתי את כל קשת הטיפול הרפואי האפשרי, שום דבר לא מזיז לכיוון חיובי את הכאבים,
בכל אופן אשמח אם תוכל לענות על השאלות בנוגע לניתוח בכל מקרה.
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
עדי מור26/05/2019תתקשר למספר המצוין באתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוסף סידן להקלה על הכאבים
יובל27/05/2019היי מור, גם לי היו שברי מאמץ ואני מאוד מזדהה עם מה שכתבת. מה שעשיתי זה פשוט לנוח, לתת לגוף להתאושש, ולקחתי ביום גם 2 קפליות של דנסיטי הסידן האמורפי. לאחר מכן חזרתי לאימונים ואני ממשיך להשתמש בו בגלל שאני חושב שיש לגוף נטייה לשברי מאמץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בשברי מאמץ
יובל27/05/2019היי מור, אני מזדהה עם מה שכתבת, וגם לי היו שברי מאמץ, ומה שעשיתי זה לתת לגוף להתאושש, ותוך כדי כך לקחתי גם 2 קפליות של דנסיטי ביום. זה תוסף סידן שנספג מצוין בגוף, ואני משתמש בו גם היום כדי למנוע שברי מאמץ בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ליובל
מור27/05/2019הייתי במנוחה מוחלטת חודשיים בבית, ללא שום פעילות וללא מאמץ,
בנוסף לקחתי תקופה לא קטנה כדורי סידן ותוספי מגנזיום כאלה ואחרים ללא כל שיפור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבין אותך
יובל28/05/2019לא סתם המלצתי לך על דנסיטי. שמעתי מאנשים, ואני לא אחד שממהר לקנות, אז קראתי חומרים ומחקרים, וראיתי שהוא נספג פי 2 ואפילו יותר ביחס לשאר התוספים. אתה צריך לבנות עצם, לשקם אותה, מגנזיום וסידן יכולים לעזור לך בהתאששות, אבל סידן יעזור לך בבניית העצם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)