מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים בשורש כף הידיוסי04/05/2020
היי,
אני בן 25 ולפני שנתיים הפסקתי להתאמן בחדר כושר עקב כאבים חזקים בשורש כף היד,
עשיתי אולטרא סאונד, CT, MRI, מיפוי עצמות SPECT הייתי אצל כמה מומחים לכירוגיה כף היד ואף אחד לא מצא מה יש לי
מה אני יכול לעשות?
יש לי כאבים חזקים בעת מאמץ על שורש כף היד שמלווים אותה כבר ימים אחרי הפעולה.
מה יכולה להיות הסיבה? כבר שנתיים עברו והכאב לא עובר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב בשרש כף היד
עדי מור04/05/2020ממליץ בשלב זה לפנות לריפוי בעיסוק ולבצע אבחון תפקודי בדגש על האימון, יתכן שבשלב זה תנוחה לא נכונה גורמת לכאב, דבר שלא יתבטא בבדיקות ההדמיה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בשורש כף היד
יוסי04/05/2020אני אבדוק לגבי זה יכול להיות שזאת כתוצאה מתפקוד לא נכון בחדר כושר
אך לא יכולה להיות סיבה אחרת שלא רואים בבדיקות דימות?
מה אתה חושב על ניתוח ארטרוסקופיה? אולי שבר מאמץ או קרע/מתיחה של רצועה? או שדברים כאלו היו רואים בבדיקות דימות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאב בשרש כף היד
עדי מור04/05/2020יתכן, צריך לבדוק לפני שאמליץ על ארטרוסקופיה. זה ניתוח לכל דבר ועניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)