נפיחות בקרסול וכאבים בעקב

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• נפיחות בקרסול וכאבים בעקב
    ורה קנדי
    23/06/2020

בוקר טוב ,
    מזה שהב אני סובלת מכאבים בעקבים ברגליים ונפיחות בקרסוליים בשתי הרגליים, עשיתי את כל הבדיקות האפשריות וצילומי אולטרסאונד ודופלר ורידים חיצוניים ופנימיים, שללו קרישת דם ושללו דלקת בוורידים ושללו דורבן, ועשיתי בדיקת כליות, דרכי השתן ולב ומשום מה הכל יצא תקין ובבית החולים אמרו שהנפיחות אינה נובעת מבצרות כי בלחיצה על האזור הנפיחות לא שוקע, הייתי אצל רופא מומחה וגם הוא ציין בפניי שכל הבדיקות תקינות ושאין לו מה לחדש לי , והוא ניין כי יש לי בצקות מאלה שאין להם הסבר הן פשוט מופיעות והמליץ לי על הגרביים האלסטיות.
    העניין שאני עדיין סובלת מכאבים בעקבים במיוחד כשאני קמה משינה בקושי הולכת על הרגליים, הקרסוליים נפוחות ומתנפחות עוד יותר כשאני עומדת למשך זמן ולא בהכרח זמן רב, הכאבים מתפשטים לאורך הרגל ולפעמים מגיע עד לירכיים באזור הברך ומעלה. אודה להכוונה לאן/ למי עוד עליי לפנות ומה עליי לעשות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ונפיחות ברגל

עדי מור
    23/06/2020

שלום, הייתי ממליץ לפנות למומחה בתחום. רפואה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו