זריקת הרדמה בכף יד עבור ניתוח טריגר

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• זריקת הרדמה בכף יד עבור ניתוח טריגר
    דורון
    02/09/2020

בס"ד שלום וברכה ד"ר נכבד.
    אתמול עשיתי ניתוח טריגר באצבע אמצעית יד ימין בבית חולים השרון, עד עכשיו אני עדיין בטראומה מהכאבים העזים והבלתי נסבלים מזריקות ההרדמה שעשו לי.
    הוא עשה לי מספר זריקות אולי כחמש ועוצמת הצעקות שלי נשמעו אולי בכל בית החולים (כך אמרו לי אחיות ששמעו) קשרו אותי עם חגורה לשולחן הניתוחים (האם זה מקובל).
    התרעתי למרדים קודם הזריקה שאני רגיש באופן קיצוני והוא אמר שהכל יהיה בסדר. סדרת הזרקת ההרדמה נמשכה מספר דקות שלטענתו לאחר מכן הסביר לי שהיה חייב לפזר את החומר לכן גם בהזרקה בתוך כף היד הוא סיבב את הזריקה בעוד המחט בפנים.
    צרחתי וכאב לי דבר שמעולם לא הרגשתי ועשיתי כך עברתי בגוף 15 ניתוחים ודבר כזה עוד לא היה לי! בחזרה לביתי מרוב הטראומה בכיתי כל הדרך! ביקשתי הרדמה כללית ולא נתנו לי! אשמח מאוד אם תסביר לי על כך מדעתך המלומדת והאם אפשרי במקרה כזה בהרדמה כללית? תודה רבה ותזכה למצוות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרדמה מקומית

עדי מור
    02/09/2020

שלום רב, ותודה על התאור הארוך.
    אנשים חווים הרדמה מקומית באופן מאוד שונה זה מזה. ניתוחים מסוג זה מבוצעים בהרדמה מקומית, הרדמה זו כוללת מספר זריקות. נוהל הוא שהמטופל מאובטח למיטה (שהיא צרה כאמור) בחדר ניתוח למניעת נפילה ופציעה.
    אני מאחל לך החלמה קלה לאחר ניתוח זה ומדגיש חשיבות של סגירה מלאה של האצבעות במשך 10 שניות, פתיחה מלאה של האצבעות 10 שניות, תרגיל זה לביצוע 10 פעמים בכל שעה בשבוע הראשון. זה הפרוטוקול שאני ממליץ בכל אופן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך אבל

דורון
    03/09/2020

חבל מאוד שאנשים רגישים כמוני באופן קיצוני יסבלו מזריקות הרדמה כאלה שזה כאב תופת עד כדי עילפון!!! אין התחשבות אפילו לכדי הרדמה כללית !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

עדי מור
    03/09/2020

שלום, בוודאי שאפשר לבקש הרדמה כללית אם ת׳היה פעם הבאה...שלא תהיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו