מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות ct ומיפוי עצמות כפות ידייםדודו07/12/2020
שלום רב ..
אני בת 31 . נפלתי לפני שנה על ידיים מושטות ביקרתי במיון עקב כאבים עזים ביד נפיחות הגבלה בתנועות. ברנטגן לא ראו שבר בסקפואיד .שמו חבישה אלסטית ומשוחררת..
מאז הכאבים לא עוזבים אותי אני סובלת מאוד עם הגבלה ביד מרוב כאבים.
כבר שנה ואני מתרוצצת מרופא לאחר.
ביצעתי ct ומיפוי .
ממצאי ה ct :
ציסטה גדולה מאוד בסקפואיד וציסטות מפושטות בשורש כף היד.
תשובת מיפוי :
קיימת קליטה פתולוגית מוקדית בסקפואיד מימין מתאימה לשבר??או משהו אחר,בנוסף קיימות קליטות מוגברות שורשי כפות הידיים . המעידים על שינויים ניווניים וארטורטיים !
האם לפי הבדיקות יש חשד שקיים שבר ישן בסקפואיד שלא גילו??והוא כבר בתהליך נזק לשורש כף היד??
ומה זה שינויים ארטרוטיים בשורש כף היד ומה הניתוח במצב זה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
עדי מור07/12/2020מיפוי לא יבדיל בין שינויים נוניים לשבר ישן בצורה טובה, סיטי ידגים זאת, יתכן שלא היה מדובר בשבר אך קיום שינויים כאלו בשתי הידיים בגיל 30 לדעתי כן מצריך המשך ברור ע"י ראופא משפחה/ראומטולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)