תזוזה קפיצה של אגודל ביד- בת 41

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• תזוזה קפיצה של אגודל ביד- בת 41
    מיטל
    25/12/2020

שלום,בת 41 בשבוע האחרון האגודל בצד ימין התחילה לזוז תנןעה לא רצונית כמו קפיצה משיכה כזו לצד ימין.מה אוכל למרוח או לעשות כדי לוודא שלא יהיה משהו קבוע או כרוני.לאיזה רופא ללכת או מה לבקש..אני חד הורית ודברים כאלה מפחידים אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קפיצה באגודל ימין

עדי מור
    25/12/2020

שלום, מה שאת מתארת נשמע כאצבע הדק, ממליץ לפנות למומחה יד, יש באתר מאמר שלי בנושא. כמובן שהאבחנה המדוייקת תקבע לאחר בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך..

מיטל
    25/12/2020

השבוע הרמתי כבד 3 פעמים ואת השקית הגדולה הרצועה ארוכה שמה על הכתף 6מידי פעם מסדרת עפ האגודל להוריד עומס.אולי זו הסיבה והשימוש בנייד..אבל בשנתיים אחרונות יש לי כמו ביעבוע קפיצות באזורים בפנים.עפעף גבה שפה אף לחי בקמט הבעה לפעמים מתוך האף התחושה בנחיר.בגלל אורח הליים שחד הורית תמיד אמרו לי מתח.אז פשוט הנחתי לזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קישור

עדי מור
    25/12/2020

https://blog.beok.co.il/article/15609/

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו