טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מזה כשנתיים סובל מכאב באצבע אמצעית יד ימין. התחושה בלחיצה במפרק הראשון של נפיחות והתנגדות ללחיצה. לא יכול לכופף עד הסוף. לא יכול להשען על היד כשהיא סגורה חלקית או להפעיל כוח בשימוש בכף היד עם כלים מכניים. לאחרונה, אצבע לפני ואצבע אחרי החלו לכאוב עד לרמה שאחת מהן לא ניתנת לסגירה ועושה טריגר בסגירה והשניה כואבת. אותופד כף יד נתן לי אתופן שלא עשה כלום ותחבושות ייעודיות לתקופת 5 ימים שלא עשו כלום. למי כדאי לפנות בנושא ואיזה אורתופד כירורג מומלץ. אני גר בהרצליה. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נראה שאתה מתאר אצבע הדק. הכתובת לטיפול היא אורתופד\כירורג יד, השלב הבא לאחר כדורים שלא עזרו הוא זריקה אם אין התוית נגד, ראה מאמר שפרסמתי באתר לגבי אצבע הדק. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד