כאבים ותוצאות גבוליות בן 32

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• כאבים ותוצאות גבוליות בן 32
    ישראל
    04/06/2021

שלום רב לד"ר,

רקע לבעיה: בן 32, בריא בד"כ, מתאמן, עובד בעבודה משרדית, אמא חולה באוסטאופורוזיס ואוסטאואריתריטיס, פיברומיאליגיה ועוד)

לפני כחודשיים נחבלתי בגב (השאלה לא בנושא זה) וכתוצאה מכך נאלצתי להפסיק להתאמן ולשכב רוב הזמן.

הבעיה: בחודש האחרון התחילו להופיע בהדרגה כאבים בפרקי הידיים וגם במרפקים, מחמיר כאשר אני מתעסק בסלולרי בשכיבה, מחמיר (פחות) כאשר אני עובד במחשב במקלדת, לקראת סוף היום הכאבים חזקים יותר. מסאג' עצמי חזק מסייע בהפחתת הכאבים.

רופאת המשפחה שלחה אותי לבדיקות (אימונו-סרולוגית והמטולוגיה) ואמרה שהתוצאות גבוליות, אשמח לחוו"ד, להלן הבדיקות.

DNA (ds) Ab
    Borderline 6.0

DNA Ab CONF
    Negative

RNP A
    0.2 Index

ANA PATTERN
    Homogenous

ANA TITER
    BORD 1:40

RNP
    0.2 Index

ANTINUCLEAR Ab_(ANA)
    (לא מופיע כלום)

RHEUMATOID FACTOR
    קטן מ-0.15

כל שאר המדדים קטנים מ-0.2 או בטווח הנורמה

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

עדי מור
    04/06/2021

שלום, שאלה כזו נכון יותר להפנות לראומטולוג בפורום מתאים. בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

ריקי ברוך
    06/06/2021

מתוך הניסיון שלי הייתי ממליצה לך בנוסף לפניה הספציפית להתחיל לטול את בדנסיטי-הסידן האמורפי שמרחיק את הכאבים ותורם לשלד ולבניית העצמות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו