מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים באצבעות הידיים בשעות הלילהשרון21/06/2021
לפני כחודשיים התחילו לי כאבים עמומים באצבעות הידיים והרגשה כאילו הן נרדמו (זרת קמיצה ואמה) בשעות הלילה. הייתי מתעוררת, מזיזה מעט את האצבעות לאט לאט וזה היה עובר וככה הייתי מתעוררת כמה פעמים במשך הלילה. זה קורה גם בערב מול הטלויזיה. אם אני לא מזיזה את היד נגיד חצי שעה זה מתחיל.
בשבוע האחרון הכאבים נעשו חזקים יותר ומעירים אותי יותר.
במשך היום אין שום כאב- רק אם אני נוגעת במפרק האמצעי של הקמיצה הוא רגיש למגע.
הלכתי לרופא שאמר לי שאולי בלוטת התריס שלי לא מאוזנת וזה בגלל זה ( יש לי השימוטו). הוא אמר שישלח אותי לבדיקום דם אבל כשהלכתי ראיתי שהוא בכלל לא שלח לבדיקות דם אלא למשהו בשם emg (הוא לא הזכיר את זה בכלל בביקור).
ממה עוד זה יכול לנבוע? בנתיים אני גמורה מעייפות כי זה כל הזמן מעיר אותי בלילה.
(אגב זה ביד ימין ואני ימנית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרט לגבי גיל השואלת
שרון21/06/2021אני בת 38 :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תושבה
עדי מור21/06/2021EMG היא בדיקת הולכה עצבית, זו בדיקה נצרכת להמשך האבחנה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)