כאבים באצבעות הידיים בשעות הלילה

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• כאבים באצבעות הידיים בשעות הלילה
    שרון
    21/06/2021

לפני כחודשיים התחילו לי כאבים עמומים באצבעות הידיים והרגשה כאילו הן נרדמו (זרת קמיצה ואמה) בשעות הלילה. הייתי מתעוררת, מזיזה מעט את האצבעות לאט לאט וזה היה עובר וככה הייתי מתעוררת כמה פעמים במשך הלילה. זה קורה גם בערב מול הטלויזיה. אם אני לא מזיזה את היד נגיד חצי שעה זה מתחיל.
    בשבוע האחרון הכאבים נעשו חזקים יותר ומעירים אותי יותר.
    במשך היום אין שום כאב- רק אם אני נוגעת במפרק האמצעי של הקמיצה הוא רגיש למגע.
    הלכתי לרופא שאמר לי שאולי בלוטת התריס שלי לא מאוזנת וזה בגלל זה ( יש לי השימוטו). הוא אמר שישלח אותי לבדיקום דם אבל כשהלכתי ראיתי שהוא בכלל לא שלח לבדיקות דם אלא למשהו בשם emg (הוא לא הזכיר את זה בכלל בביקור).

ממה עוד זה יכול לנבוע? בנתיים אני גמורה מעייפות כי זה כל הזמן מעיר אותי בלילה.
    (אגב זה ביד ימין ואני ימנית)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד פרט לגבי גיל השואלת

שרון
    21/06/2021

אני בת 38 :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תושבה

עדי מור
    21/06/2021

EMG היא בדיקת הולכה עצבית, זו בדיקה נצרכת להמשך האבחנה. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו