מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- הפרעות דיבור, ליקוי דיבור, גמגום
- אלימות במשפחה
- תזונת ספורט
- שומנים בדם, מחלות לב
- סרטן ילדים, המטואונקולוגיה ילדים
- סרטן (אונקולוגיה)
- חרדה מהריון, פחד מלידה, טוקופוביה
- מחלות פרקים בילדים, כאבי פרקים
- חרדה חברתית
- טרשת נפוצה
- אורתופדיה
- הורים לתינוקות, הורים לפעוטות
- שימור פוריות
- תזונה טבעית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרךד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
מנהל הפורום

053-6834473
053-6834473 ללא פרסום בפורום
- אבחון MRI פריקה של גיד ECUנאור17/09/2021
לאחר בדיקת MRI אובחן לי פריקה של גיד ECU , אני מבין מכך שאצטרך ניתוח , יש לי 2 שאלות :
1.האם מדובר בניתוח יחסית פשוט למנתח ? האם אחוזי הצלחה בניתוח מסוג זה גבוהים ? הבנתי שבאיזור כף יד אחוזי ההצלחה מלאה קצת בעייתים מכיוון שמדובר באיזור מאוד מיקרוסקופי .
2.אני ימני ביד , הפריקה של הגיד היא ביד שמאל , כמה זמן צפוייה בערך החלמה מניתוח עד לחזרה לעבודה משרדית עם מחשב ?
להלן ממצאי MRI :
"הבדיקה בוצעה בטכניקות שונות בשקלול T2 T1 מישור אקסיאלי סגיטלי וקורונלי
ECU נמצא מחוץ ל GROOVE , ה ECU נמצא דורסלית לסטילואיד.
הסיגנל של הגיד תקין והעובי שמור . ללא עדות לקרע של הגיד. ללא בצקת ברקמות סביב הגיד. שאר הגידים אקסטנסורים תקינים. עמדה תקינה. וריאנט תקין של האולנה. אין כמות חריגה של נוזל במפרק רדיו קרפלי,באזור DRUJ,באזור תוך קרפלי.
TFCC תקין. רצועה סקפו-לונטום תקינה. גידים פלקסוריים ותעלה קרפלית שמורים.לסיכום: פריקה של ECU "
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת נקיעה ECU ניתוח לא מסובך עם אחוזי הצלחה גבוהים
ד"ר עדי מור17/09/2021שלום, 1. ניתוח לא מסובך עם אחוזי הצלחה גבוהים 2. החלמה בדר"כ כ-3 חודשים. זהו אזור לא מיקרוסקופי במונחים של כירורג יד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שבר אלכסוני תוך מפרקי של הרדיוס המרוחק
כאב איזור האגודל ומטה
שבר אצל ילדה בעצם הרדיוס הרחיקני
שבר ענף ירוק ברדיוס ומכה במרפק
שבר במסרק 5 בשתי כפות הידיים
פגיעה ולחץ בעצב האולונרי
הגבלה בכף יד ימין לאחר עבודה מאומצת
פיענוח סיטי כף יד שמאל לאחר נפילה על מדרכה
טריגר פינגר נגרם עקב נפילה ועצירה באמצעות היד
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?