חתך ודבר באצבע 4

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• חתך ודבר באצבע 4
    מיכאל טקוני טקו
    01/03/2022

שלום

אני אחרי שבועיים תפרים ביד, הורידו לי אותם ונראה שהחתך לא כל כך נסגר, בכל תזוזה של האצבע נראה שהחתך זז, יש גם שבר קטן באצבע. תוך כמה זמן בערך הפצע אצור להיסגר ולמה בעצם מורידים תפרים אחרי שבועיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתך ודבר באצבע 4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתך ושבר באצבע

עדי מור
    01/03/2022

שלום, בדרך כלל 10-14 ימים מספיקים להחלמה של פצע כדי להוציא תפרים, ביד העור עבר ובאזור השטחי נראה כאילו לא סגור. תלוי בסוג השבר באצבע, בדרך כלל הנרש קיבוע למשך 3 שבועות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבוע

מיכאל טקוני טקו
    02/03/2022

לאחר הורדת התפרים מ14.2-27.2 האורתופד אמר שאין צורך בהמשך קיבוע, וגם הפנה אותי לריפוי בעיסוק וכבר הייתי בטיפול אחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר

עדי מור
    02/03/2022

בסדר. בכל זאת יש לו יותר מידע ממני לגבי סוג השבר. יש גם שברים שלא צריכים קיבוע כלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר

מיכאל טקוני טקו
    02/03/2022

וכרגע החתך עדיין פתוח, אני שוטף אותו פעמיים ביום עם מים וסבון, מורח סינטומצין ושם פלסטר.
    מתי בערך אראה שיפור בחתך?

נ.ב - האם אפשר לשלוח לך תמונה של החתך? לעוד התייעצות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו