מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה מה מומלץ לעשות במצבי הייתידבורה27/06/2022
הייתי אצל מומחה לכף יד והוא כתב כך בסיכום ביקור: סובלת ממספר ציסטות בגב pip J של אידקס מימין וכן יש לציין בUS מבנים ציסטיים בצילום רושם לתגובה פריאוסטלית קלה.
שאלתי אם אפשר לחיות עם זה עד 120 נעניתי שכן .בגדול יש כאבים מידי פעם כשכואב זה מפריע לתיפקוד .כשהורדתי את רמת הפעילות של היד הכאב פחת וכרגע יש הפוגה. אין כאב רק במאמץ כן יש כאב.
הרופא לא נתן המלצה מלבד זה שכתב שכרגע אני לא מעונינת בניתוח וזה לא דבר שאמרתי .הייתי רוצה לשמוע יותר הסבר מה זה ומה זה אומר אם אשאר ככה אם זה יחמיר מה ההשלכות של לא לנתח ולסבול מידי פעם כי בסך הכל הידיים שלי זו העבודה שלי.
אודה על התיחסותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציסטות באצבע והייתי ממליץ לשקול שימוש במשחה
עדי מור27/06/2022שלום, לא ראיתי צילום רנטגן, אך זה ממצא המתאים לשינויים שחיקתיים במידה קלה. מאוד נפוץ, עלול לכאוב יותר בהפעלה, שפיר, אם לא מפריע עדיף טיפול שמרני. לגבי כאב הייתי ממליץ לשקול שימוש במשחת וולטרן\תכשיר דומה, שיקום יד במסגרת ריפוי בעיסוק וביקורת לפי הצורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)