"תופעות לוואי" לאחר ניתוח בשורש כף היד.

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• "תופעות לוואי" לאחר ניתוח בשורש כף היד.
    אבי
    08/01/2023

שלום רב.
    עברתי לפני כמה ימים בבית החולים ניתוח בשורש כף היד עקב שבר בעצם הרדיוס הדיסטלי ויש לי מאז כמה "תופעות לוואי" שהייתי רוצה מאוד לדעת האם זה הגיוני שזה קורה...לפני הניתוח הייתי עם גבס 3 שבועות ולא היו לי את התופעות האלה.
    1-מאז הניתוח אינני יכולה לכופף את האצבע של האגודל ויחד עם זאת יש לי גם נמלול באגודל....כשהייתי עם גבס זה לא היה,היתכן שפגעו לי בזמן הניתוח בגיד המכופף של האגודל ובעצב ששולט על האגודל?
    2-גם לפניהניתוח(עוד כשהייתי עם גבס)וגם לאחר הניתוח אינני יכולה לסובב את היד באופן מלא.להמחשה למה אני מתכוונת....אינני יכולה להחזיק צלחת עם אוכל כי אני יכולה לסובב את היד רק ב-90 מעלות ימינה ולא ב-180 מעלות.שאלתי לפני הניתוח אם זה יסתדר ואמרו לי שכן וזה לבטח בגלל הגבס אבל גם עכשיו כשאני בלי גבס(רק עם תחבושת)אני לא יכולה לסובב את היד אלא רק ב-90 מעלות.
    תודה מראש על התשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממליץ להיוועץ עם המנתח

עדי מור
    08/01/2023

שלום, לגבי שאלה 1-ממליץ להוועץ עם המנתח. לגבי שאלה 2 בהחלט אפשרי לאחר ניתוח בייחוד בשל מגבלת הסד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לתשובה מספר 2

אבי
    08/01/2023

אבל כרגע אין לי סד ולא גבס אלא רק תחבושת ועדיין אינני יכולה לסובב את היד יותר מ-90 מעלות🙄

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז גם ליידע את המנתח

עדי מור
    08/01/2023

אז גם ליידע את המנתח...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו