ניוון מפרק אצבע בכף יד ימין

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• ניוון מפרק אצבע בכף יד ימין
    רלף
    10/01/2023

שלום רב אני בן 70 מזה חודשיים מאובחן בניוון מפרק אצבע 2 בכף יד ימין .רצועות וגידים תקינים הרופא נתן לי 10 כדורי קאטפלם. שזה הפחית את הנוקשות / כאב בכיפוף האצבע מעוצמת כאב 3 בסולם מ 1 עד 10 ל 2.בבוקר יש כאב ועם תנועת האצבע כאמור יש שיפור.האוטופד אמר לי שאם הכדורים לא יעזרו אז יתן לי זריקה השאלה : האם רמת כאב לא חזקה יכולה להחמיר אם לא אקבל זריקת לנטרול הדלקת ? או שכדי להמתין עד שזה יחלוף מעצמו עם הזמן? אני קצת חושש מזריקה שכפי שהבנתי לא תמיד מצליחה בפעם הראשונה והמשך זריקות יכול לפגוע בגיד ויש תופאות לואי. למענה אודה מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התועלת של הזריקה תלויה בבעיה הבסיסית

עדי מור
    10/01/2023

שלום, התועלת של הזריקה תלויה בבעיה הבסיסית, לפי התאור וללא בדיקה איני יכול להבין בדיוק מה הבעיה, אם שחיקה של מפרק או אצבע הדק. לאצבע הדק זריקה יכולה להועיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה למענה

רלף
    11/01/2023

שלום ד"ר. האם מתשובתך לשאלתי ניתן להבין שזריקה מועילה לטרייר פינגר אבל פחות יעילה לניוון במפרק הצבע? אודה לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

עדי מור
    11/01/2023

כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו