מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נימול וירידה בתחושה לאחר חתךמאיר17/04/2023
לפני כשבוע וחמשה ימים נחתכתי מסכין. מיד הרגשתי ירידה בתחושה ונימול ביד, טופלתי בטרם, והערתי את תשומת ליבו של הרופא, שישנה רצועה קטנטנה בצבע קרם מבצבצת, והאם תיתכן פגיעה עצבית, ה"רופא" אמר שזה רק שומן, ואם אני מזיז את האצבע הכל בסדר, היום לאחר כשבועיים יש לי כאב פנימי בתוך האצבע, בנגיעה תחת החתך מקבל זרם קטנטן, תחושה לא נעימה, כמו"כ תחושת קושי יובש ונימול בכרית האגודל. בביקור אצל רופא נאמר לי שאכן היתה פגיעה בעצב,
אך רופא אחד אומר לפנות לכירורג כף יד, ורופא שני אומר לי שאומר תודה שאני מניע את האצבע כרגיל, וניתוח לתפור עצב הוא מסובך מדאי בשביל התחושות הנ"ל.
אם אוכל לקבל עצה ממומחה כף יד, אודה מאוד, אני ממש נבוך, וחושש להפסיד זמן שיהפוך את הנזק לבלתי הפיך
בתודה מראש
מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
עדי מור20/04/2023שלום, לפנות מיד לכירורג יד לצורך שיקול המשך טיפול ניתוחי, רק הוא הסמכות המקצועית להעריך פציעות כאלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)