ממצא בצילום כף יד

מנהל הפורום

ד"ר עדי מור
ד"ר עדי מור
לקביעת תור אצל ד"ר עדי מור ללא פרסום בפורום

• ממצא בצילום כף יד
    גיא
    03/05/2023

שלום רב,
    לפני שנה נחבלתי עם שבר קטן בבסיס הגליל הדיסטלי של האגודל. כעת בצילומים יש ממצא לבן בקצה הגליל הפרוקסימלי וממצא לבן רקמתי באיזור הרצועה המפרקית הצידית. מבחינת התלונות כרגע אין לי כאבים אבל כן אני מרגיש דרגת חופש באיזור המפרק יחסית למפרק הנגדי באגודל השניה. מרגיש מעין חוסר יציבות עם גמישות יתר קדמית אחורית. אשמח אם תגיד לי ממה זה יכול לנבוע? ולמה הממצאים ההיפרדנסים הלבנים יכולים להתאים? צירפתי לך תמונות רנטגן מלפני שנה ומעכשיו. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממצא בצילום כף יד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

עדי מור
    03/05/2023

שלום, בהתנן גודל התמונה והרזולוציה לא נראה שיש יותר מדי שינוי בין שתי התמונות. שים לב שהקונטרסט שונה, בבחינה ראשונה לא נראה שיש הבדל בממצא ה"לבן" בין שתי התמונות. הממצא הלבן באזור הרצועה לא נראה כקשור לרצועה. סיבוב האצבע שונה בין התמונות. בכלל לגבי הערכת צילום, צריך להתאים לבדיקה. מבחינה רפואית לא נכון לפענח כך צילומים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו